Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Γεννήθηκαν αυτά τα δίδυμα τιγράκια - Μόλις παρατηρήσετε το ένα θα δείτε ότι έχει κάτι...μοναδικό

Είναι πανέμορφα

17 Μαρτίου 2020 11:55
Γεννήθηκαν αυτά τα δίδυμα τιγράκια - Μόλις παρατηρήσετε το ένα θα δείτε ότι έχει κάτι...μοναδικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το ζευγάρι από δύο άσπρα τιγράκια 5 μηνών βγήκαν σε κοινή θέα για πρώτη φορά στο Qingdao της Κίνας και τους άφησαν όλους άφωνους.

Είναι μία πολύ σπάνια παραλλαγή της τίγρης της Βεγγάλης και είναι προστατευόμενο είδος στην Κίνα.

Ένα όμως από τα δύο τιγράκια είναι χωρίς ρίγες – μια μορφή γενετικής μετάλλαξης που συμβαίνει με πιθανότητα 1 στις 100,000

Υπάρχουν περίπου 200 από αυτές τις τίγρεις του χιονιού στον κόσμο και μόνο 7 στην Κίνα. Ακόμα ένα περίεργο είναι τα παιδιά μιας λευκής τίγρης και ενός λιονταριού, που θα σας καταπλήξουν, όταν τα δείτε εδώ.

Και τα δύο τιγράκια έχουν μπλε μάτια και είναι παιχνιδιάρικα. Είναι τα πρώτα που γεννήθηκαν σε συνθήκες αιχμαλωσίας σε αυτό το ζωολογικό κήπο.

Όταν γεννήθηκαν ήθελαν πολύ φροντίδα. Είχαν ακόμα και θερμαινόμενο δωμάτιο ρυθμισμένο στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Τους έδιναν γάλα από την μητέρα τους για 56 μέρες μέχρι που ξεκίνησαν να τους δίνουν κρέας. Κάθε μέρα τρώνε 1,5 κιλό κρέας και 10 λαιμούς από κοτόπουλα.

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Λευκή τίγρης κατασπάραξε έναν 20χρονο!

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα είδε το φως της δημοσιότητας καθώς μια λευκή τίγρης επιτέθηκε και κατασπάραξε έναν 20χρονο σε ζωολογικό κήπο στο Νέο Δελχί. Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές!

Ένας νεαρός από το Νέο Δελχί της Ινδίας βρέθηκε, άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιό λόγο, μέσα σε κλουβί ζωολογικού κήπου, με μία λευκή τίγρη, και για 10 περίπου λεπτά ψυχοραγούσε στα σαγόνια του θηρίου, χωρίς να μπορεί κανένας να τον βοηθήσει. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εγκλωβίζεται στο κλουβί ενός άγριου αιλουροειδούς, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας φύλακας του πάρκου αιχμαλωτίστηκε στο κλουβί μιας τίγρης!

Η τίγρης, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, επιτέθηκε στον νεαρό, που σύμφωνα με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες ίσως βρέθηκε στο κλουβί από… περιέργεια!

Όσα όμως περιγράφουν μερικοί άλλοι μάρτυρες της τραγωδίας, πραγματικά συγκλονίζουν.

Η λευκή τίγρης άρπαξε τον νεαρό άνδρα από το λαιμό, ενώ όσοι παρακολουθούσαν το περιστατικό ούρλιαζαν και πετούσαν στο θηρίο ότι κρατούσαν, ακόμη και πέτρες, προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τον άνδρα.

«Υπέφερε για 10-15 λεπτά στα σαγόνια αυτού του θηρίου» είναι τα λόγια αυτόπτη μάρτυρα που πραγματικά συγκλονίζουν…

Δείτε το τρομακτικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share