Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Ένα λευκό λιοντάρι και μία λευκή τίγρης έκαναν μωρά! Δεν φαντάζεστε τι έβγαλαν!

Ό,τι πιο όμορφο είδατε σήμερα!

29 Δεκεμβρίου 2019 14:05
Ένα λευκό λιοντάρι και μία λευκή τίγρης έκαναν μωρά! Δεν φαντάζεστε τι έβγαλαν!

Ένα λευκό λιοντάρι και μία λευκή τίγρης έκαναν μωρά! Δεν φαντάζεστε τι έβγαλαν!

Αυτά τα δύο πανέμορφα πλάσματα, Ivory και Saraswati, είναι υπερήφανοι γονείς της πρώτης γεννιάς από λευκά Ligers. Τον Δεκέμβριο του 2013 είδαμε την γέννηση των πρώτων λευκών Ligers του κόσμου. Δείτε ακόμα μι ασυγκλονιστική ιστορία με λιοντάρι!

Γνωρίστε τους Yeti,, Samson και Apollo!

 Ένα λευκό λιοντάρι και μία λευκή τίγρης

Ο Δόκτωρ Bhagvan Antle ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την όλη επιχείρηση. Είχε και λευκό λιοντάρι και λευκή τίγρη στο καταφύγιό του. Μετά από προσεκτικό ζευγάρωμα, αυτός και η ομάδα του κατάφεραν να να δημιουργήσουν αυτούς τους όμορφους μικρούς κυρίους.

 Ένα λευκό λιοντάρι και μία λευκή τίγρης

Ο θείος αυτών των μικρών ligers είναι ο Ηρακλής, η μεγαύτερη γάτα του κοσμου… φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι στο αίμα της οικογένειας να φτιάχνει τα ρεκόρ!

Παρότι θα μπορούσε τα μικρά λευκά να υπάρχουν στη φύση, σίγουρα δεν έχουν υπάρξει σε κανένα άλλο ζωολογικό κήπο ποτέ ξανά. Και δεδομένου της τοποθεσίας του ζωολογικού κήπου, θα ήταν απίθανο να υπήρχαν εκεί φυσικά έτσι και αλλιώς.

Υπάρχουν μόνο 1000 γνωστοί ligers στο κόσμο, αλλά αυτή η οικογένεια είναι η πρώτη από λευκούς ligers στην ιστορία. Ακόμα και οι λευκές τίγρεις και τα λευκά λιοντάρια είναι αρκετά σπάνια από μόνα τους, άρα αυτά τα πλασματάκια είναι απίστευτα σπάνια. Ας μην αναφέρουμε και το πόσο αξιαλάτρευτα είναι!

Άλλη μια φωτογραφία. Και είναι και η πιο χαριτωμένη!

Αυτό το λιοντάρι μπήκε στο νοσοκομείο. Αυτό που συνέβη έπειτα θα σας σοκάρει!

Ένα λιοντάρι, μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει αξονική τομογραφία. Όμως πώς γίνεται αξονική τομογραφία;

Το συγκεκριμένο λιοντάρι στον ζωολογικό κήπο Columbus, στο Οχάιο, είχε φλεγμονή στο σαγόνι. Οι ειδικοί αποφάσισαν να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση, καθώς το πρόβλημα επέμεινε.

"Το μηχάνημα... αναστέναξε λίγο, αλλά καταφέραμε να κάνουμε την εξέταση", δήλωσε ο δρ. Ράντι Τζατζ, του ζωολογικού κήπου. Το λιοντάρι, στο οποίο βέβαια είχε γίνει αναισθησία πριν μπει στον αξονικό τομογράφο, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Μάλιστα, έχει τύχει να διαβάσουμε πως ένα λιοντάρι σφήνωσε σε ένα βαρέλι και βασανιζόταν για ώρα. Έπειτα πήγε ο γιατρός και προσπάθησε να το βγάλει.

Μπήκαν σπίτι και βρήκαν το λιοντάρι να... Έπαθαν σοκ!

Κάποιοι άνθρωποι, επέστρεψαν στο σπίτι τους και είδαν ένα λιοντάρι να κάθεται αμέριμνο!

Συγκεκριμένα, ένα λιοντάρι που είχε μόλις σκοτώσει και καταβροχθίσει ένα μοσχαράκι, αναζήτησε άνετο μέρος για να ξαπλώσει, προτιμώντας τελικά μια ανθρώπινη κατοικία. Μάλιστα, έχουμε διαβάσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να έχουν κατοικίδιο λιοντάρι για φύλακα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των χωριανών, σε αγροτική περιοχή της ινδικής Γκουτζαράτ, το λιοντάρι εντοπίστηκε να μπαίνει στο σπίτι από την πίσω πόρτα για να ξεκουραστεί από το κυνήγι και το γεύμα, ξαπλώνοντας τελικά εκεί που αποθήκευε η οικογένεια τα φιστίκια της.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share