Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Μαρία, 37 ετών: «Έχω δυο σχέσεις και ετοιμάζομαι για γάμο…»

Αληθινή ιστορία

17 Νοεμβρίου 2020 16:21
Μαρία, 37 ετών: «Έχω δυο σχέσεις και ετοιμάζομαι για γάμο…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 37χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρία ετοιμάζεται να παντρευτεί αλλά έχει παράλληλα και μία άλλη σχέση με ένα άτομο που είναι ερωτευμένη μαζί του.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

25χρονη Νάσια: «Έχω σχέση με έναν 20 χρόνια μεγαλύτερό μου αλλά...» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Νάσιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Νάσια τα έχει με έναν άντρα που είναι μεγαλύτερός της κατά 20 χρόνια. Πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή για να μοιραστεί το πρόβλημά της καθώς αυτός ζηλεύει παράφορα, γεγονός που την ενοχλεί πολύ.

Μαρίνα, 20 ετών: "Χώρισα με το αγόρι μου αλλά..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Μαρίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρίνα είναι 20 χρονών και έκανε σχέση με ένα παιδί που πριν ήταν φίλος της. Αυτός είχε έναν φίλο που μίλαγε μαζί του και η Μαρίνα σαν φίλοι. Σταμάτησαν να μιλάνε με αυτόν ξαφνικά και δεν ήξερε η Μαρίνα γιατί. Η Μαρίνα χώρισε με τον φίλο της και έκανε κάτι με αυτόν. Η Μαρίνα όμως ξενέρωσε με αυτόν και σταμάτησε να του απαντάει και όταν πήγε στην πόλη που σπούδαζε αυτός δεν του είπε τίποτα. Από τότε πάγωσαν πολύ τα πράγματα και πλέον είναι σαν δύο ξένοι παρόλο που βλέπει αυτός τις αναρτήσεις της Μαρίνας. Η Μαρίνα τον θέλει αλλά δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share