Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

31χρονη Μαίρη: «Με πιέζει το οικογενειακό μου περιβάλλον για...» (Video)

Αληθινή ιστορία

6 Νοεμβρίου 2020 17:10
31χρονη Μαίρη: «Με πιέζει το οικογενειακό μου περιβάλλον για...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Μαίρης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 31χρονη Μαίρη είχε κάνει δύο 2 μακροχρόνιες σχέσεις και έκτοτε δεν μπορεί να δεσμευτεί, αλλά οι φίλες της και οι γονείς της θέλουν να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Αλεξάνδρα, 23 ετών: "Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω σχέση με..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Αλεξάνδρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Αλεξάνδρα χώρισε πριν από 8 μήνες διότι το αγόρι της ήταν πιεστικό. Το τελευταίο διάστημα την φλερτάρει ένα φίλος του πρώην της ο οποίος της αρέσει. Δεν είναι σίγουρη όμως αν πρέπει να προχωρήσει σε σχέση μαζί του.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Βασίλης, 23 ετών: "Έπιασα στα πράσα την κοπέλα μου μέσα στο σπίτι που μέναμε και..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 23χρονου Βασίλη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο 23χρονος Βασίλης βρήκε την κοπέλα του με άλλον μέσα στο σπίτι που έμεναν και η αντίδρασή του ήταν να πάρει την αστυνομία και να δηλώσει διάρρηξη. Τώρα ο Βασίλης θέλει να γυρίσει πίσω σε εκείνη και ξέρει ότι της φέρθηκε άσχημα με αυτό που έκανε, αλλά αυτή δεν ανταποκρίνεται.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share