Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

25χρονη Τέσσι: «Είμαι έγκυος από τον άντρα της νονάς μου, όμως τα έχει και με άλλη»

Αληθινή ιστορία

9 Οκτωβρίου 2020 14:14
25χρονη Τέσσι: «Είμαι έγκυος από τον άντρα της νονάς μου, όμως τα έχει και με άλλη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Τέσσι, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Τέσσι είναι 25 χρονών, φοιτά στην Κρήτη και έχει σχέση με τον άντρα της νονάς της. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν μπήκε εκείνη στο Πανεπιστήμιο. Όλα ήταν καλά μεταξύ τους μέχρι που έμεινε έγκυος και του το είπε. Εκείνος τρομοκρατημένος εξαφανίστηκε και μετά από ψάξιμο η Τέσσι ανακάλυψε ότι τα έχει και με άλλη κοπέλα δύο χρόνια μικρότερη της.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

29χρονη Σάσα: "Τα έχω με το γαμπρό μου. Όμως θα μείνω έγκυος από τον αρραβωνιαστικό μου…"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Σάσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 29χρονη Σάσα είναι αρραβωνιασμένη και έχει μια μεγαλύτερη αδερφή που είναι παντρεμένη τρία χρόνια. Η σχέση που έχουν και οι τέσσερίς τους είναι πολύ καλή. Το πρόβλημα είναι πως ο άντρας της αδερφής της της εξομολογήθηκε πως την βλέπει διαφορετικά. Η Σάσα σάστισε και ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση.

Όσο όμως περνούσε ο καιρός έβλεπε ότι δεν το λέει μόνο στα λόγια, αλλά το εννοεί και έτσι τα έφτιαξαν. Αυτός θέλει να μαθευτεί η σχέση τους για να είναι μαζί, ενώ η Σάσα δεν θέλει. Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα, αυτή σκέφτηκε να μείνει έγκυος από τον αρραβωνιαστικό της για να μην αποκαλυφθεί η σχέση τους.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share