Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Θυμάστε την Αλίκη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε

Παραμένει κουκλάρα και ζει στο εξωτερικό

19 Ιανουαρίου 2022 16:56
Θυμάστε την Αλίκη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Αλίκη από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο», που αποτέλεσε το μεγάλο έρωτα του γιου του διευθυντή Μεταξά; Η ηθοποιός που την υποδύθηκε παραμένει και σήμερα κουκλάρα, έχοντας αφήσει την Ελλάδα για μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.

Η Αλίκη ήταν η κόρη του επιστάτη, ερωτευμένη με το γιο του διεθυντή Μεταξά, Παύλο, τον οποίο υποδυόταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Η Αλίκη μας είχε σαγηνεύσει με την αγνή ομορφιά της και είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες της σειράς του ΑΝΤ1, με άλλη μια γυναίκα που έπαιξε σε αυτή να παραμένει σήμερα εντυπωσιακή.

Πού βρίσκεται σήμερα η Ελένη Αποστολοπούλου;

Η Ελένη Αποστολοπούλου, άλλωστε, ήταν από... τις αγαπημένες του ανδρικού κοινού τη δεκαετία 2000-2010, παρότι η ίδια δεν προσπάθησε ποτέ να εκμεταλλευτεί το κάλλος της για περισσότερη δημοσιότητα. Τη θαυμάσαμε κυρίως στο «Παρθεναγωγείο» και τη «10η Εντολή», όπου έπαιξε σε συνολικά 13 αυτοτελή επεισόδια της θρυλικής σειράς.

Ελένη Αποστολοπούλου σήμερα

Η ηθοποιός ζει σήμερα στο Παρίσι, με το οποίο έχει πει η ίδια σε δηλώσεις της έχει συνδεθεί με οικογενειακούς δεσμούς, έχοντας δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο πεδίο της σκηνοθεσίας. Κατά καιρούς έρχεται για σημαντικό διάστημα στην Αθήνα, ενώ σήμερα επιχειρεί κυρίως στο θέατρο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share