Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Γιώργο Νινιό; Πώς είναι σήμερα στα 63 του ο άλλοτε ζεν πρεμιέ

Παραμένει γοητευτικός

18 Ιανουαρίου 2022 09:22
Θυμάστε τον Γιώργο Νινιό; Πώς είναι σήμερα στα 63 του ο άλλοτε ζεν πρεμιέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες στο πλούσιο βιογραφικό του, ο Γιώργος Νινιός ήταν ο απόλυτος ζεν πρεμιέ στα νιάτα του και όχι άδικα.

Ταλαντούχος και λιγομίλητος ο γνωστός ηθοποιός είχε πάντα τον τρόπο του να γοητεύει το γυναικείο κοινό.

Δείτε επίσης: Θυμάστε τη Ζωή από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Έρωτας Μετά» στο πλευρό της Βάσως Λασκαράκη, ενώ συνεχίζει να παίζει στην κυπριακή σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας» τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Γιώργος Νινιός κατάγεται από τον Άμμο Μεσσηνίας, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Σπούδασε για έναν χρόνο στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, την οποία εγκατέλειψε μετά την εισαγωγή του στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, λόγω έλλειψης χρόνου.

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση την έκανε στη σειρά «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά», για την οποία πήρε το βραβείο του Α΄ Ανδρικού Ρόλου στα Βραβεία Ελληνικής Τηλεόρασης το 1992!

Δείτε πώς είναι σήμερα

Γιώργος νινιός σήμερα

γιώργος νινιός ηθοποιός σήμερα

Δε θα τον αναγνωρίσετε: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιατρός που παρενοχλούσε τη Βλαχάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Θυμάστε τον γιατρό Αλέξανδρο Κακκαβά, ο οποίος παρενοχλούσε τη Βλαχάκη στο... απαγορευμένο πια επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε είναι σήμερα... ένας άλλος άνθρωπος, αφού η εμφάνισή του έχει αλλάξει πλήρως.

Το επεισόδιο της παρενόχλησης δεν παίζεται πια ποτέ στον ΑΝΤ1, αν και μάλλον είναι αρκετά επίκαιρο στις μέρες μας. Ένας μεγαλογιατρός παρενοχλεί την Ελένη, επιλέγοντάς την ως γραμματέα του μόνο για να κάνει έρωτα μαζί της, ενώ μια φοιτήτρια «παγιδεύει» τον Κατακουζηνό, που δεν ενδίδει στο φλερτ της, για να περάσει το μάθημά του.

Παρά το γεγονός, ότι θα είχε πολλά να μας μάθει ειδικά στην εποχή του #metoo, το επεισόδιο δεν προβάλλεται, πιθανότατα ως αρκετά σκληρό, αλλά δεν ξεχνάμε την ερμηνεία του Γιώργου Κωνσταντή, που έχει παίξει σε αρκετές σειρές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πάντως, είναι σήμερα εντελώς διαφορετικός. Τα μαλλιά του έχουν ασπρίσει και τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή πάνω του, έχοντας εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, κάτι που έχει συμβεί και σε άλλο χαρακτήρα που πέρασε από τη σειρά.

γιατρός κωννου και ελένης

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share