Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Συγκίνηση με τον Σκλαβενίτη - Η κίνηση πάνω στην καταστροφή που προκάλεσε ρίγη

Υπέροχο αυτό που έκανε

26 Σεπτεμβρίου 2020 14:13
Συγκίνηση με τον Σκλαβενίτη - Η κίνηση πάνω στην καταστροφή που προκάλεσε ρίγη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε μια υπέροχη κίνηση του Σκλαβενίτη, ο οποίος ήταν παρών έναντι της καταστροφής, τείνοντας το χέρι προς τους συνανθρώπους μας.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ δεν είναι μόνο παρούσα στις καταναλωτικές ανάγκες του κοινού, με προσφορές που προσφέρουν μεγάλη ανάσα στα ψώνια μας, ενώ χαμός συμβαίνει σε πέντε καταστήματά της. Προσφέρει σημαντική βοήθεια και προς όσους έχουν ανάγκη μετά από καταστροφές, όπως έγινε στην κακοκαιρία «Ιανός».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόσφερε οικονομική βοήθεια σε μια οικογένεια στα Φάρσαλα, με την τελευταία να νιώθει την ανάγκα να την ευχαριστήσει. Η κίνηση, αν μη τι άλλο, συγκλονίζει και δείχνει πως ο Σκλαβενίτης είναι πάντα εδώ για τους ασθενέστερους.

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” για την σημαντική οικονομική βοήθεια προς την οικογένεια μας που επλήγη από τις πρόσφατες καιρικές συνθήκες στα Φάρσαλα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΠΗΣ – ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΛΙΣΟΒΑ», αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της οικογένειας, που είδε τον Σκλαβενίτη να τη στηρίζει στην πιο δύσκολη στιγμή της, μετά από μια καταστροφή που είχε μέχρι και νεκρούς.

Κυρίαρχος ο Σκλαβενίτης: Η απόφαση που δίνει γερό «χτύπημα» στον ανταγωνισμό

Κυρίαρχος μοιάζει να είναι ο Σκλαβενίτης, ο οποίος προχώρησε σε μια απόφαση, που αναμένεται να δώσει εκ νέου γερό «χτύπημα» στον ανταγωνισμό για τον χώρο των σούπερ μάρκετ.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε εποχές δύσκολες, λόγω των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, αλλά η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ συνεχίζει ακάθεκτη την εξάπλωσή της. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, αναμένεται πολύ σύντομα να ανοίξει νέο κατάστημα σε μεγάλη πόλη της Ελλάδας.

Ο λόγος γίνεται για την Πάτρα, καθώς προχωρά σταθερά το πρότζεκτ της ολοκλήρωσης της επένδυσης στον χώρο των σούπερ μάρκετ στην περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Το νέο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, εκεί που παλαιά βρισκόταν το εργοστάσιο της Elite θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε ένα χρόνο, όπως αναφέρει το dete.gr. Και ενώ αρχικά τα σχέδια ήταν να γίνει εμπορικό κέντρο, τελικά θα δημιουργηθεί μόνο ένα τεράστιο super market.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share