Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκανε το «μπαμ» ο Σκλαβενίτης - Η ανακοίνωση που φέρνει αναστάτωση στην αγορά

Συνεχίζεται η κορυφαία του συνεργασία και αλλού

23 Σεπτεμβρίου 2020 11:10
Έκανε το «μπαμ» ο Σκλαβενίτης - Η ανακοίνωση που φέρνει αναστάτωση στην αγορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό του «μπαμ» έκανε ο Σκλαβενίτης, ο οποίος εξέδωσε η ανακοίνωση που φέρνει αναστάτωση στην αγορά, καθώς συνεχίζεται αμείωτη η εξάπλωσή του σε αυτή.

Η συνεργασία με το efood κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να έχει καταφέρει με τις επιχειρηματικές της κινήσεις, ιδιαίτερα από την περίοδο της καραντίνας κι έπειτα, να κάνει τη διαφορά και τώρα συνεχίζει την επέκτασή της, πέραν όσων ήταν ήδη γνωστά.

Συγκεκριμένα, το efood ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την συνεργασία με την αλυσίδα Σκλαβενίτης, εξυπηρετώντας πλέον supermarket delivery σε ακόμη πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, μέσα στους δύο πρώτους μήνες, το efood έχει πετύχει πλήρη κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ τον Σεπτέμβριο επεκτάθηκε σε άλλες 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλος, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης.

Οι κάτοικοι των νέων περιοχών μπορούν πλέον να κάνουν τα ψώνια τους από τα supermarket Σκλαβενίτης επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.500+ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους, άμεσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποστολής.

Απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας (ελάχιστη αξία παραγγελίας: 30€), ενώ η παράδοση της πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ.

"Πανζουρλισμός" στο Σκλαβενίτη με σούπερ τρόφιμο - Κοστίζει...

Βρήκαμε στο Σκλαβενίτη το σούπερ τρόφιμο που είναι το απολύτως απαραίτητο για τα βράδια με παρέα στο σπίτι!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές "έκπληξη" ,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα την κατεψυγμένη πίτσα της γνωστής εταιρίας Υφαντής σε τιμή έκπληξη. Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στέκονται πάντα δίπλα στον καταναλωτή με μοναδικές προσφορές αλλά και συνεργασίες που κάνουν την εξυπηρέτηση των πελατών καλύτερη.

Μόλις με 6,10€ έχετε στο σπίτι σας μία από τους κορυφαίες κατεψυγμένες πίτσες για να έχετε ένα ευχάριστο βράδυ με την οικογένεια ή τους φίλους και να γλιτώσετε πολλά περισσότερα χρήματα από τα delivery μιας και αυτή που θα φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από μια πίτσα φτιαγμένη από επαγγελματία. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στην πόρτα σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share