Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Είδηση "σεισμός" για τον Σκλαβενίτη - Η επίσημη ανακοίνωση

Μόλις έγινε γνωστή!

22 Σεπτεμβρίου 2020 15:23
Είδηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγη ώρα, "έσκασε" μια τρομερή είδηση για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης. Ποιους καταναλωτές αφορά;

Συγκεκριμένα, το efood, η πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, επεκτείνει τη συνεργασία με την αλυσίδα "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" εξυπηρετώντας πλέον supermarket delivery και στα Ιωάννινα.

Οι κάτοικοι των Ιωαννίνων πλέον μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από τα supermarket επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.500+ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους άμεσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποστολής!

Σκλαβενίτης e-food

Βέβαια, να τονίσουμε ότι απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας, ενώ η παράδοση της πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ. Εκτός όμως, από τη νέα συνεργασία, δείτε εδώ μια σούπερ προσφορά σε αγαπημένο τρόφιμο.

Χαμός με τον Σκλαβενίτη: Απίστευτη απόφαση για τους εργαζομένους του

Η εταιρεία Σκλαβενίτης φημίζεται για το πόσο κοντά στον πελάτη αλλά και στον εργαζόμενο είναι! Αυτή η απόφαση που πήρε για τους ανθρώπους του πριν από λίγους μήνες έβαλε τα γυαλιά στον ανταγωνισμό!

Σύμφωνα με το capital.gr, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η Επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια στρατηγική συνεργασία που βασίζεται και σε κοινές αξίες. Μάλιστα δεν είναι η μόνη συνεργασία που θα κάνει τις τελευταίες ημέρες!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη συμφωνία, η οποία έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, εξασφαλίζεται σειρά πλεονεκτημάτων για το σύνολο των εργαζομένων της μεγαλύτερης εταιρίας σε ανθρώπινο δυναμικό στη χώρα μας, καθώς και των οικογένειών τους, πέραν της απρόσκοπτης πρόσβασης και άμεσης εξυπηρέτησής τους σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο απέκτησε πρόσφατα και τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (GoldSeal of Approval®) για Διαπίστευση Νοσοκομείων από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

Χαμός με τον Σκλαβενίτη

Η ιδιαίτερη έμφαση που δίνουν και οι δύο πλευρές στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας αποτελεί κομβικό στοιχείο της συνεργασίας τους, η οποία προβλέπει προνομιακούς όρους νοσηλείας, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και δωρεάν επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και σε μεγάλο αριθμό ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσηλευτικού κέντρου.

Στις περιπτώσεις νοσηλείας, εξάλλου, η συμφωνία προβλέπει δωρεάν μετακίνηση με ασθενοφόρο εντός Αττικής, ενώ όπου απαιτείται εξασφαλίζεται και δωρεάν προσωπικός συνοδός εξυπηρέτησης ασθενών (personalized services). Επισημαίνεται ότι η Επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ αριθμεί περίπου 25.500 εργαζόμενους, από τους οποίους οι 16.000 στον νομό Αττικής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share