Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

"Πανζουρλισμός" στο Σκλαβενίτη με σούπερ τρόφιμο - Κοστίζει...

Προλάβετε την προσφορά!

21 Σεπτεμβρίου 2020 11:41
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Βρήκαμε στο Σκλαβενίτη το σούπερ τρόφιμο που είναι το απολύτως απαραίτητο για τα βράδια με παρέα στο σπίτι!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές "έκπληξη" ,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα την κατεψυγμένη πίτσα της γνωστής εταιρίας Υφαντής σε τιμή έκπληξη. Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στέκονται πάντα δίπλα στον καταναλωτή με μοναδικές προσφορές αλλά και συνεργασίες που κάνουν την εξυπηρέτηση των πελατών καλύτερη, δείτε εδώ την πιο πρόσφατη συνεργασία "κόλαφο".

Μόλις με 6,10€ έχετε στο σπίτι σας μία από τους κορυφαίες κατεψυγμένες πίτσες για να έχετε ένα ευχάριστο βράδυ με την οικογένεια ή τους φίλους και να γλιτώσετε πολλά περισσότερα χρήματα από τα delivery μιας και αυτή που θα φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από μια πίτσα φτιαγμένη από επαγγελματία. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στην πόρτα σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

Χαμός με τον Σκλαβενίτη: Απίστευτη απόφαση για τους εργαζομένους του

Η εταιρεία Σκλαβενίτης φημίζεται για το πόσο κοντά στον πελάτη αλλά και στον εργαζόμενο είναι! Αυτή η απόφαση που πήρε για τους ανθρώπους του πριν από λίγους μήνες έβαλε τα γυαλιά στον ανταγωνισμό!

Σύμφωνα με το capital.gr, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η Επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια στρατηγική συνεργασία που βασίζεται και σε κοινές αξίες. Μάλιστα δεν είναι η μόνη συνεργασία που θα κάνει τις τελευταίες ημέρες!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη συμφωνία, η οποία έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, εξασφαλίζεται σειρά πλεονεκτημάτων για το σύνολο των εργαζομένων της μεγαλύτερης εταιρίας σε ανθρώπινο δυναμικό στη χώρα μας, καθώς και των οικογένειών τους, πέραν της απρόσκοπτης πρόσβασης και άμεσης εξυπηρέτησής τους σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο απέκτησε πρόσφατα και τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (GoldSeal of Approval®) για Διαπίστευση Νοσοκομείων από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

Χαμός με τον Σκλαβενίτη

Η ιδιαίτερη έμφαση που δίνουν και οι δύο πλευρές στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας αποτελεί κομβικό στοιχείο της συνεργασίας τους, η οποία προβλέπει προνομιακούς όρους νοσηλείας, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και δωρεάν επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και σε μεγάλο αριθμό ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσηλευτικού κέντρου.

Στις περιπτώσεις νοσηλείας, εξάλλου, η συμφωνία προβλέπει δωρεάν μετακίνηση με ασθενοφόρο εντός Αττικής, ενώ όπου απαιτείται εξασφαλίζεται και δωρεάν προσωπικός συνοδός εξυπηρέτησης ασθενών (personalized services). Επισημαίνεται ότι η Επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ αριθμεί περίπου 25.500 εργαζόμενους, από τους οποίους οι 16.000 στον νομό Αττικής.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share