Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

«Γιώργο Παπαδάκη θέλω να σε...» - Το μήνυμα για το δημοσιογράφο στον αέρα

Τι αναφερόταν σε αυτό;

30 Αυγούστου 2020 10:00
«Γιώργο Παπαδάκη θέλω να σε...» - Το μήνυμα για το δημοσιογράφο στον αέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα διαφορετικό μήνυμα δέχθηκε στον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης, στο οποίο ένα ξεχωριστό στη ζωή του πρόσωπο σχολίασε ένα ρεπορτάζ, που πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που άφησε πρόσφατα άπαντες άφωνους με μια κίνησή του, μπορεί να είναι γνωστός για την «υπογραφή» που βάζει με έγκυρο ρεπορτάζ και έγκαιρο σχόλιο στα μεγάλα γεγονότα της επικαιρότητας, αλλά παρουσιάζει και στιγμές από την καθημερινότητα με ανθρώπους, οι οποίοι ορισμένες φορές έχουν κάτι ξεχωριστό και ευχάριστο να δείξουν.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν ο ζαχαροπλάστης, ο οποίος είχε μετατρέψει σε... γλυκά τους πρωταγωνιστές από τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ είχε και μια έκπληξη για τον Παπαδάκη, αφού είχε κάνει το ίδιο κομψοτέχνημα και για την παρουσιαστή.

Εκείνη την ώρα ήρθε μήνυμα από την πεθερά του Παπαδάκη. «Θέλω να σε φάω», ανέφερε, με την ίδια να φαίνεται πως μάλλον έχει την ίδια εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ με το γαμπρό της.

Δείτε το βίντεο:

Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη - «Πάγωσαν» όλοι στον ΑΝΤ1

Αγωνία υπήρξε για τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς όλοι «πάγωσαν» στον ΑΝΤ1, με την εκπομπή να βρίσκεται στον αέρα και άπαντες να τρομάζουν, μόλις έγινε το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, η αναφορά γίνεται στο συμβάν της τελευταίας του εκπομπής, όπου ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με τη δήλωσή του, έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του, με τους συνεργάτες και τους καλεσμένους του να σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Ο παρουσιαστής είχε πέσει από την καρέκλα του στην ώρα των διαφημίσεων κι ενώ πειραματιζόταν με τη «Μάικ», τον υπολογιστή που είχε φέρει η Αλεξάνδρα Καϋμένου, με τους Μπάμπη Παπαδημητρίου και Κυριάκο Βελόπουλο να βρίσκονται επίσης στο πλατό.

Οι συνεργάτες του έτρεξαν, μετά την πτώση, να τον βοηθήσουν κι ευτυχώς δεν είχε κανένα πρόβλημα, επιδεικνύοντας τρομερή αίσθηση του χιούμορ την επόμενη μέρα, ότι «θα πας είτε από πέσιμο είτε από...».

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share