Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφωνοι όλοι με τον Γιώργο Παπαδάκη - Έκανε την κίνηση που κανείς δεν περίμενε

«Το... σκυλομετάνιωσα»

29 Αυγούστου 2020 08:35
Άφωνοι όλοι με τον Γιώργο Παπαδάκη - Έκανε την κίνηση που κανείς δεν περίμενε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνοι έμειναν όλοι με τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να κάνει την κίνηση, την οποία κανείς δεν περίμενε στον ΑΝΤ1, χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά το αστείρευτο χιούμορ του.

Ο παρουσιαστής για αρκετό καιρό είχε περιοριστεί στο σπίτι του λόγω κορωνοϊού, στην πρώτη περίοδο της καραντίνας, συμμετέχοντας από εκεί στην εκπομπή, αλλά ποτέ δεν έχασε τη διάθεσή του, δημοσιεύοντας ένα φοβερό βίντεο, αν και στην επιστροφή του όλοι «πάγωσαν» με ένα περιστατικό.

Αυτό που είχε διαλέξει να κάνει, ήταν... να κουρευτεί. Οι συνεργάτες του στο σταθμό δεν πίστευαν αρχικά, όταν το αποκάλυψε, αλλά γρήγορα προχώρησε στα αποδεικτικά στοιχεία με βίντεο-ντοκουμέντο, όπου ανέφερε πως «ό,τι έχει ο καθένας, το κόβει».

Στην αρχή, πάντως, είχε πει πως το είχε... σκυλομετανιώσει, αλλά σε κάθε περίπτωση φαινόταν ανανεωμένος.

Δείτε το βίντεο:

"Φρένο" από τον Γιώργο Παπαδάκη - Μόλις έγινε γνωστή η απαγόρευση στον ΑΝΤ1

Εν συνεχεία των εξελίξεων που σας είχα μεταφέρει πριν από λίγες ημέρες για τον Γιώργο Παπαδάκη και την πρόταση να αλλάξει ώρα μετάδοσης λόγω του Πρωινού, μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω την απαγόρευση του παρουσιαστή στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής μετράει 30 χρόνια καριέρας μέσα από τη συχνότητα του Αμαρουσίου, είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στο κανάλι και τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Γι' αυτό και δε γινόταν να μην τον... διαβάστε περισσότερα για τον Γιώργο Παπαδάκη στο Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share