Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε το Μάκη του "Εμείς κι Εμείς"; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα

Αγνώριστος!

4 Αυγούστου 2020 14:08
Θυμάστε το Μάκη του

Η γνωστή σειρά της τηλεόρασης του «MEGA», «Εμείς κι Εμείς» αποτέλεσε μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές που έχουν περάσει από την Ελληνική τηλεόραση. Εκείνη η παρέα που υπήρχε στην πολυκατοικία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Οι περιπέτειες τους ήταν πολλές και περιλαμβάνονταν σε κάθε επεισόδιο. Ο κόσμος περνούσε ευχάριστα την ώρα του, καθώς οι ηθοποιοί της σειράς πρόσφεραν άφθονο γέλιο σε όσους έβλεπαν την προαναφερθείσα τηλεοπτική σειρά. Πώς είναι σήμερα ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς;

Ένας και μοναδικός ήταν ο εργένης της παρέας, ο οποίος ξεχώριζε. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μάκη Τουφεξή. Ο ίδιος πέρασε πολλές περιπέτειες για την αναζήτηση της ιδανικής νύφης. Με το ρόλο αυτό έγινε ιδιαίτερα αγαπητός ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννούτσος.

Ο Έλληνας ηθοποιός μετά τα 21 χρόνια που ακολούθησαν από το τέλος της σειράς απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός δεν σταμάτησε να συμμετάσχει σε πολύ καλές παραστάσεις και μάλιστα φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η μικρή μας Πόλη» , στο θέατρο Λαμπέτη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε κάποιον πρωταγωνιστή σειράς μετά από χρόνια και παθαίνουμε σοκ, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Λίζα από τον Εραστή Δυτικών Προαστίων.

Θυμάστε τον γυμναστή "Στέφανο" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Δείτε πώς είναι σήμερα

Τον γνωρίσαμε όλοι ως γυμναστή στην επιτυχημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης", όταν έκανε ένα guest στο επεισόδιο "Στα όρη στ’ άγρια βουνά". Πώς είναι σήμερα ο... "Στέφανος" που ερωτεύτηκε η Ελένη Βλαχάκη;

Ο λόγος για τον Ευδόκιμο Τσολακίδη, ο οποίος όταν γυρίστηκε το επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 ήταν μόλις 37 ετών και με την παρουσία του είχε κλέψει τις εντυπώσεις.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, ο Ευδόκιμος είναι πλέον 56 ετών και ασχολείται ακόμη με την υποκριτική, ωστόσο, όπως θα δείτε και εσείς, δε μοιάζει σχεδόν καθόλου με την τότε εικόνα του. Εκτός όμως από τον Ευδόκιμο, δείτε εδώ και τον "Γεράσιμο", μία ακόμα σχέση της Βλαχάκη.

Δείτε εικόνα του "γυμναστή":

Πάρτε και μια γεύση από το επεισόδιο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share