Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Αγνώριστος ο «Γεράσιμος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Καμία σχέση με τον γοητευτικό άνδρα που ξέραμε

Απίστευτη αλλαγή

1 Αυγούστου 2020 15:10
Αγνώριστος ο «Γεράσιμος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Καμία σχέση με τον γοητευτικό άνδρα που ξέραμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον «Γεράσιμο Κηπουρό» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Σήμερα σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσατε να τον γνωρίσετε, μιας και δεν έχει καμία σχέση με τον γοητευτικό άνδρα, που είδαμε στη σειρά και ξέραμε.

Ο Κωνσταντίνος Δίγγας κατάφερε, με τη συμμετοχή του σε μόλις δύο επεισόδια στο σήριαλ του ΑΝΤ1, να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες, από αυτούς που έκαναν έκτακτες εμφανίσεις. Ο ίδιος είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, άλλωστε, με πολλές παραστάσεις στην καριέρα του, είτε από το θέατρο είτε από την τηλεόραση.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν έχει περιοριστεί στη δουλειά του ως ηθοποιός. Μέσα στα χρόνια έχει διατελέσει σκηνοθέτης, συγγραφέας κινηματογραφικού σεναρίου και συγγραφέας θεατρικών έργων, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ραδιοφωνικές παραγωγές και ντοκιμαντέρ.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα... πολυπράγμον άτομο που αριστεύει σε όσα καταπιάνεται. Η συμμετοχή του εκείνη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», όμως, μας έχει μείνει ιδιαίτερα στο μυαλό για τον 64χρονο σήμερα ηθοποιό, ο οποίος έπαιζε το ρόλο του υποψηφίου εκδότη, ο οποίος δεχόταν τις πιέσεις του «Κατακουζηνού», για να εκδοθεί το «Αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο».

Η πίεση αυτή ενείχε και... εξόδους με τη «Βλαχάκη», αν και στην πορεία η «γκαρσόνα» αρεσκόταν στο φλερτ του. Το πρόβλημα, όμως, ήταν και η ταυτόχρονη παρουσία του γιου του, «Μίλτου», στη ζωή της, κάτι που στο τέλος αποκαλύπτεται, ενώ κανείς μας δε γνώριζε πως ηθοποιοί της σειράς είναι παντρεμένοι μεταξύ τους και στην κανονική ζωή, με αποτέλεσμα να μείνουμε... άναυδοι με την αποκάλυψη που μας ήρθε πρόσφατα για τον κοινό τους βίο.

Ο Κώστας Δίγγας είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, τότε, με τη γοητεία του, αλλά σήμερα δε θα τον αναγνωρίζαμε σε καμία περίπτωση. Με άσπρα μαλλιά και εμφανώς πιο ώριμος από την εικόνα του τότε, δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνθρωπο που... έπρηζε ο επίκουρος καθηγητής της Βυζαντινολογίας.

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

Αγνώριστος ο «Γεράσιμος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» με άσπρα μαλλιά

Αγνώριστος ο «Γεράσιμος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» πιο ώριμος σήμερα

Αγνώριστος ο «Γεράσιμος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» Κώστας Δίγγας

Αγνώριστος ο «Γεράσιμος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δείτε πώς είναι

Θυμηθείτε τα δύο επεισόδια:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share