Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Τα Σκόπια θα διαλυθούν": Ανατριχιάζει η προφητεία του Αγίου Παϊσίου

Σοκ!

19 Μαΐου 2020 10:25
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Ο τσιγγάνος δεν γίνεται τσολιάς αν βάλει φουστανέλα". Συγκλονίζει η προφητεία του Άγιου Παΐσιου που είχε προβλέψει τα όσα θα έρχονταν. Τι είχε αναφέρει για τα Σκόπια;

Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κάνει αρκετές προφητείες. Ωστόσο, σε μία από αυτές είχε αναφερθεί και στον Ερντογάν, λέγοντας πως θα τον σκοτώσουν (διαβάστε εδώ όσα είχε πει). Όμως, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε, όσα είχε πει για την διάλυση των Σκοπίων και τις άσχημες εξελίξεις. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά.

Ο Αγιορείτης μοναχός είχε απαντήσει σε όσους με αγωνία τον ρωτούσαν για την προκλητική στάση των Σκοπίων και τη βούλησή τους να καπηλευτούν το όνομα της Μακεδονίας μας. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο Αγιορείτης μοναχός παρομοίαζε το κράτος των Σκοπίων με οικοδόμημα που είναι κτισμένο με τούβλα και με φαρσαλινούς χαλβάδες, που είναι κομμένοι σε σχήμα τούβλων, και που φυσικό είναι κάποτε να καταρρεύσει.

Έλεγε μάλιστα περιπαικτικά στους ανήσυχους Έλληνες, που τον ρωτούσαν με περισσή αγωνία, και τα εξής εύθυμα σε ό,τι αφορά τα Σκόπια και τις ενδόμυχες επιδιώξεις τους: "Βρε παιδιά… Ο τσιγγάνος αν βάλει φουστανέλα γίνεται τσολιάς";

Μια φορά μάλιστα ο Άγιος Παΐσιος επικαλέστηκε και τον Άγιο Πατροκοσμά τον Αιτωλό στο θέμα της Μακεδονίας. Ήταν όταν και πάλι ρωτήθηκε τι άραγε θα γίνει με την τύχη της ελληνικότατης αυτής περιοχής και τότε ο Γέροντας είπε τα εξής:

"Το είπε και ο Άγιος Κοσμάς. Φως φανάρι είναι! Αυτοί ούτε δύναμη έχουν ούτε δίκιο έχουν. Πολλά χωριά θα καταστραφούν, αλλά στις τρεις χώρες μια θα μείνει"!

Λυπάμαι τους καημένους τους Σκοπιανούς που οι "μεγάλοι τυχοδιώκτες" εδώ και δεκαετίες τους εμπαίζουν και τους χρησιμοποιούν για τις δικές τους επιδιώξεις, αλλά πιότερο λυπάμαι τους νεοραγιάδες συμπατριώτες μας που ζουν μέσα στην πλάνη μακριά από την Αλήθεια.

Όταν κάποιος πεθαίνει ανοίγουν τα... - Ανατριχιαστική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο

"Γέροντα, όταν πεθάνει ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;" ήταν μια από τις ερωτήσεις που είχαν γίνει στον Άγιο Παΐσιος. Τι είχε απαντήσει ο ίδιος μέσω... προφητείας;

Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κάνει αρκετές προφητείες για το μέλλον της Ελλάδας. Μάλιστα, σε μία από αυτές είχε αναφέρει, το πώς θα πάρουμε πίσω την Πόλη με την βοήθεια του Θεού (διαβάστε εδώ όσα είχε πει για την Πόλη). Ωστόσο, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε, όσα είχε πει για τους ανθρώπους που πεθαίνουν.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ναι, συνέρχεται και λέει "τι έκανα;", αλλά "φαϊντά γιόκ", δηλαδή δεν ωφελεί αυτό. Όπως ένας μεθυσμένος, αν σκοτώσει λ.χ. την μάνα του, γελάει, τραγουδάει, επειδή δεν καταλαβαίνει τι έκανε, και όταν ξεμεθύσει, κλαίει και οδύρεται και λέει "τι έκανα;", έτσι και όσοι σ’ αυτήν την ζωή κάνουν αταξίες είναι σαν μεθυσμένοι.

Δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν, δεν αισθάνονται την ενοχή τους. Όταν όμως πεθάνουν, τότε φεύγει αυτή η μέθη και συνέρχονται. Ανοίγουν τα μάτια της ψυχής τους και συναισθάνονται την ενοχή τους, γιατί η ψυχή, όταν βγει από το σώμα, κινείται, βλέπει, αντιλαμβάνεται με μια ασύλληπτη ταχύτητα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share