Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η άγνωστη ''κόρη'' της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι παντρεμένη και έχει δίδυμα!

Μοιάζουν ακόμα και τώρα!

20 Νοεμβρίου 2019 18:38
Η άγνωστη ''κόρη'' της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι παντρεμένη και έχει δίδυμα!

Η άγνωστη ''κόρη'' της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι παντρεμένη και έχει δίδυμα!

Γνωρίστηκε με τη Βουγιουκλάκη το 1981, όταν η Ελληνίδα σταρ την επέλεξε ανάμεσα σε έξι χιλιάδες κοριτσάκια για τον ρόλο της Άννυ στο ομώνυμο θεατρικό μιούζικαλ. Η βάπτιση της νέας Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Η Βουγιουκλάκη τη λάτρευε και της είχε μεγάλη αδυναμία. Σήμερα, η ηθοποιός είναι 46 ετών και απολαμβάνει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές στο πλευρό του συζύγου της, Τάκη Μαργαρίτη και των δίδυμων παιδιών της.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Hello ανέφερε: «Με τον Τάκη παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο και κάναμε ένα σούπερ πάρτι για τους φίλους μας, γιατί δεν θέλαμε το συνήθη συμβολισμό του γάμου. Ειδικά μετά τη γέννηση των γιων μας, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να παντρευτούμε σε εκκλησία με παρανυφάκια τα παιδιά μας».

«Από τη μια έχουμε δημιουργήσει μόνοι μας ένα Big Brother στη ζωή μας με τα social media, όπου προβάλλουμε διαρκώς πολύ προσωπικά μας δεδομένα που στην τελική δεν αφορούν κανέναν. Αρκετοί μάλιστα από το χώρο μου το εκμεταλλεύονται για να στήσουν καριέρες ή, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, για να ικανοποιήσουν το ναρκισσισμό τους, αλλά από την άλλη οι ίδιοι που ανεβάζουν τα παιδιά τους στα social media λειτουργούν με υποκρισία, αφού υποστηρίζουν ότι δεν φωτογραφίζονται επίσημα με τα παιδιά τους και βάζουν πίξελ σε φωτογραφίες τους στα περιοδικά».

Βουγιουκλάκη, Καρέζη και Λάσκαρη: Και οι τρεις, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής. Ποια είναι όμως η τραγική σύμπτωση πίσω από τον θάνατο τους;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εδώ είναι θαμμένο το σώμα της! Οι εικόνες θα σας σοκάρουν...

Και οι τρεις πρωταγωνίστριες, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής.

Ο αιφνίδιος θάνατος της Ζωής Λάσκαρη, σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Ζωή Λάσκαρη στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρήθηκε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, μία από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Και οι τρεις τους έφυγαν από τη ζωή καλοκαίρι. Η Τζένη Καρέζη πέθανε στις 27 Ιουλίου του 1992, μετά η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996, και τέλος η Ζωή Λάσκαρη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου του 2017.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το χαστούκι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που σοκάρει μέχρι και σήμερα!

Το χαστούκι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που σοκάρει μέχρι και σήμερα!

Παραμονές της πρεμιέρας της ταινίας «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ» ένα δημοσίευμα με τίτλο «Βουγιουκλάκη Παπαμιχαήλ θα γίνουν τώρα άσπονδοι εχθροί» έφερε τους δημοφιλείς πρωταγωνιστές ενώπιον των δημοσιογράφων για εξηγήσεις.

Η κόντρα τους είχε γίνει αμοιβαία έλξη και θέλησαν να το προβάλουν δεόντως. Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος της!

Η συνέντευξη Τύπου όμως ήταν επεισοδιακή, καθώς ο Παπαμιχαήλ έφθασε να χειροδικήσει σε βάρος δημοσιογράφου, που ρώτησε εάν το ειδύλλιο είναι εμπορικό κόλπο για να πουλήσει η ταινία. Φυσικά ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Η Βουγιουκλάκη κατέρρευσε και οι διοργανωτές έκλεισαν εσπευσμένα την εκδήλωση. Ο δημοσιογράφος Απόστολος Βραχιολίδης προσέφυγε στην δικαιοσύνη και η Ένωση Συντακτών πήρε απόφαση να μην γίνει για τρεις μήνες καμία αναφορά τις δραστηριότητες των δυο ηθοποιών. Σήμερα το θύμα της επίθεσης έχει παρουσία στο διαδίκτυο με την ονομασία «press-liberty: Ιστός αφιερωμένος στον μεγάλο ρεπόρτερ Απ. Βραχιολίδη».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share