Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος της!

Το γνώριζε ένα χρόνο πριν! Μάθετε για πρώτη φορά!

15 Νοεμβρίου 2019 15:22
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος της!

Πώς και πότε κατάλαβε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι πλησιάζει το τέλος της; Το προφητικό όνειρο της που της "μαρτύρησε" ότι θα την "τσακίσει" ο καρκίνος!

Η εθνική Σταρ της Ελλάδος "έφυγε" από την ζωή, αλλά άφησε πίσω της μια ολόκληρη κληρονομιά για να την θυμόμαστε για πάντα! Με την ευκαιρία διαβάστε: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο πρώην σύντροφος της δολοφονήθηκε! Σοκ!

Ένα χρόνο πριν τον τραγικό θάνατο της είδε ένα όνειρο που δεν ξέρει κανείς μέχρι τώρα αν ήταν απλά ένα κακό σημάδι ή ένα τυχαίο γεγονός;

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Εκείνη πάντως όπως λέγεται, από το 1995 είχε αρχίσει να νιώθει ότι πλησιάσει το τέλος της. Αιτία, αποτέλεσε ένα προφητικό όνειρο που είδε τότε: πως βρισκόταν στην Επίδαυρο και ξαφνικά μέσα στο αρχαίο θέατρο έπεσε δίπλα της χτυπημένο ένα τεράστιο μαύρο πουλί.

Η αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε θεωρήσει ότι προμήνυε κάτι φοβερό, ότι ο θάνατος απειλούσε να τη βρει επάνω στη σκηνή. Γεγονός που συνέβη την επόμενη χρονιά, το 1996, όπου στις παραστάσεις της "Μελωδίας της ευτυχίας" ένιωσε έντονους πόνους στο στομάχι.

Εν τέλει διεγνώσθη κακοήθης όγκος στο ήπαρ και στις 23 Ιουλίου 1996 έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ο αθεράπευτος έρωτας του Δημήτρη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη τον έκανε να πίνει και να θυμώνει!

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν μια ζωή μέχρι το τέλος ερωτευμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Γιατί όμως εκείνος έπινε και νευρίαζε πολύ εύκολα;

Ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος που είχε ζήσει από πολύ κοντά τόσο την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όσο και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ,μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, "Όλα Καλά":

« Με πήρε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και με έκανε παρτενέρ δίπλα της, με καθιέρωσε πρωταγωνιστή. Της χρωστάω πάρα πολλά. Γενναιόδωρη, γενναιόψυχη… Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τη Βουγιουκλάκη.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ Αλίκη Βουγιουκλάκη

Με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχαμε πιο κοινά χνώτα. Κάναμε παρέα και μέχρι το τέλος της ζωής του έλεγε -το λέει και η Νάντια Μουρούζη- ότι ήμουν από τους λίγους φίλους που θεωρούσε ότι είχε. Δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έπινε, θύμωνε και έλεγε πολλά γι’ αυτήν, αλλά ουαί κι αλίμονο αν τολμούσε άλλος να πει άσχημη κουβέντα για την Αλίκη! Τον είχε φάει»!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share