Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τη σειρά " Μιλάγκρος, ατίθαση"!

Την θυμάστε τη σειρά;

9 Αυγούστου 2019 08:26
Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τη σειρά

Η Μιλάγκρος, η ατίθαση ήταν μια από τις αγαπημένες "βραζιλιάνικες"(όπως τις λέγαμε τότε), σειρές. Χρόνια μετά..δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές! Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ναζλί από τη σειρά τα "Σύνορα της αγάπης"!

Η Ναταλία Ορέιρο και ο Φακούντο Αράνα είναι πλέον πολύ διάσημοι στην Αργεντινή. Αν και δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την μεγάλη επιτυχία της Μιλάγρος, είναι σίγουρα ιδιαίτερα αγαπητοί. Ο Φακούντο μάλιστα είναι πλέον παντρεμένος και έχει δύο υπέροχα παιδάκια.

Τους βρήκαμε στο Instagram!

Θυμάστε την Κορίνα την "αγριόγατα"; Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός!

Η χρυσή εποχή της τηλεόρασης όπου μεσορανούσαν οι ξένες τηλεοπτικές σειρές ήταν απίστευτη! Αξέχαστες όμως έμειναν και πολλές λατινικές σειρές που είχαν φάει "κόλλημα" πάρα πολλοί! Μια από αυτές ήταν και η Κορίνα η αγριόγατα! Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς που είχε τραβήξει τόσα πολλά και οι τηλεθεατές είχαν ταυτιστεί με τα πάθη της;

Δείτε πως είναι σήμερα η Σεράινα!

Πόσο έχει αλλάξει η ηθοποιός από τότε που την θυμάστε;

Και κλάμα η Μαρία Χοακίνα… Δείτε πως είναι σήμερα ο Sirilo από το Carrusel και θα ερωτευτείτε!

Θυμάστε τον Sirilo από το Carrusel αν δείτε πως είναι σήμερα δεν τον αναγνωρίσετε!

Το Carrusel ήταν η μεξικανική version της σαπουνόπερας, με τίτλο Senorita που είχε κάνει επιτυχία στην Αργεντινή. Επικεντρωνόταν στην καθημερινότητα μαθητών δημοτικού και τις σχέσεις τους με τους δασκάλους και την είδαμε στην Ελλάδα, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, από την ΕΤ1.

Στα της υπόθεσης, η δεσποινίς Χιμένα, μια ευγενική κυρία, είχε πιάσει δουλειά ως δασκάλα στο “Primaria Mundial”, στο οποίο φοιτούσαν ως επί το πλείστον παιδιά που… καίγονταν για το σχολείο. Μέρα με τη μέρα, κέρδιζε τους μαθητές της, που τελικά άρχισαν να ανακαλύπτουν το νόημα της ζωής.

Στο σχολείο αυτό φοιτούσε ο Σιρίλο Ριβέρα (Pedro Javier Viveros), φτωχικής καταγωγής, με κύριο χαρακτηριστικό του την αθωότητα. Γεγονός που τον έκανε “θύμα” φαρσών των συμμαθητών του -αλλά και ρατσιστικών σχολίων, αφού διέφερε το χρώμα του δέρματος του. Εκείνος ήταν ερωτευμένος με τη Μαρία Χοακίνα (όμορφη κόρη πλούσιο γιατρού που αγνοούσε… το πόπολο) και έζησε ένα δράμα, το οποίο… ζούσε καθημερινά και το τηλεοπτικό κοινό.


Ο Pedro Javier Viveros δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική, όταν μεγάλωσε. Σπούδασε επικοινωνία, αλλά ως παιδί αντιμετώπισε ουκ ολίγα προσωπικά προβλήματα, λόγω της διασημότητας που δεν κατάφερε να διαχειριστεί.

Δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι του -περνούσε τις περισσότερες ώρες στο δωμάτιο του- και αρνείτο να πάει στο σχολείο, ενώ δεν δεχόταν προτάσεις για νέους ρόλους.


Οι γονείς του θορυβήθηκαν και οι εξετάσεις έδειξαν σχιζοφρένεια. Σε συνέντευξη που είχε δώσει, με την ευκαιρία της 26ης επετείου του σίριαλ, είχε αποκαλύψει πως σε ένα από τα ψυχωτικά επεισόδια που είχε, έκοψε δάχτυλο του χεριού με πριόνι.


Ομολόγησε πως η διασημότητα του δημιούργησε θέματα, δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί και για αυτό αρνήθηκε κάθε πρόταση που του έγινε για ρόλους, μετά το Carrousel.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share