Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή: Πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής!

Άλλος άνθρωπος!

26 Ιουλίου 2019 15:11
Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή: Πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής!

Από τη στιγμή που αποσύρθηκε από το τραγούδι, κάθε του εμφάνιση αποτελεί είδηση. Ο λόγος για τον Πασχάλη Τερζή, που αποχωρώντας από τα μουσικά δρώμενα στο απόγειο της καριέρας του, άφησε τους θαυμαστές του χωρίς νέα του.

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο καλός του φίλος και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος τον επισκέφθηκε στη Χαλκιδική, εκεί όπου όλη η οικογένεια Τερζή απολαμβάνει κάθε χρόνο τις διακοπές της.

Με το μπουζούκι ανά χείρας, ο συνθέτης άρχισε να παίζει με τον αγαπημένο Πασχάλη Τερζή να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του Καζαντζίδη, του Αγγελόπουλου και του Διονυσίου! Γιάννα Τερζή: Η τρυφερή ανάρτηση με τον μπαμπά της! Η φωτογραφία που μας έκανε να «λιώσουμε»!

Το σχετικό βίντεο ανήρτησε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, αποδεικνύοντας -μεταξύ άλλων- ότι η φωνή του τραγουδιστή παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, διαψεύδοντας όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί για εκείνον και την επιβαρυμένη υγεία του.

Pasxalis terzis #charinefonias #christospapadopoulos #livemusic #laiko #laikotragoudi @evaganouri

Posted by Christos Papadopoulos B on Wednesday, July 24, 2019

Λεβέντης ο Πασχάλης Τερζής: Δείτε πως είναι σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής, μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Είναι στα καλύτερά του. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον από την φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram ο Άκης Δείξιμος.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Πασχάλη Τερζή και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί του: «Δε γίνεται να ανεβώ Θεσσαλονίκη και να μη συναντηθώ με έναν σπουδαίο άνθρωπο, που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και που μου έχει φερθεί λες και είμαστε οικογένεια. Πασχάλη Τερζή, απλά Σ’αγαπω πάρα πολύ» σχολιάζει ο Δείξιμος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share