ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Κόντρα δίχως τέλος: Η Έλενα Χριστοπούλου σέρνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα δικαστήρια – Η αγωγή για 150.000 ευρώ και η φιλία 15 ετών που έληξε σε ένα βράδυ

Η άλλοτε στενή φιλία και επαγγελματική συνεργασία των δύο γυναικών εξελίχθηκε σε δικαστική αντιπαράθεση.
Η άλλοτε στενή φιλία και επαγγελματική συνεργασία των δύο γυναικών εξελίχθηκε σε δικαστική αντιπαράθεση.
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια νέα εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου, δύο γυναίκες που για περίπου 15 χρόνια διατηρούσαν στενή προσωπική και επαγγελματική σχέση. Η άλλοτε ισχυρή συνεργασία τους έχει πλέον μετατραπεί σε μια πολυεπίπεδη αντιπαράθεση, με οικονομικές διεκδικήσεις, διαφωνίες για συμβόλαια και δικαστικές διαδικασίες.

Στο επίκεντρο βρίσκεται αυτή τη φορά αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου, μέσω της οποίας διεκδικεί ποσό που ξεπερνά τις 150.000 ευρώ από την πρώην συνεργάτιδά της. Η συγκεκριμένη εξέλιξη προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο σε μια υπόθεση που έχει απασχολήσει έντονα τον χώρο της ελληνικής showbiz. Πίσω από τη δικαστική σύγκρουση βρίσκεται μια σχέση που κάποτε χαρακτηριζόταν από ιδιαίτερη οικειότητα, κοινές εμπειρίες και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Σήμερα, ωστόσο, οι δύο πλευρές διαφωνούν για σημαντικές πτυχές της προηγούμενης συνεργασίας τους, με τη Δικαιοσύνη να καλείται να εξετάσει τα σχετικά στοιχεία.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Πώς η στενή φιλία μετατράπηκε σε δικαστική αντιπαράθεση

Μέχρι το καλοκαίρι του 2024, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου αποτελούσαν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα επαγγελματικά δίδυμα της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους δεν περιοριζόταν στη διαχείριση επαγγελματικών συνεργασιών, καθώς οι δύο γυναίκες είχαν αναπτύξει και έναν ιδιαίτερα στενό προσωπικό δεσμό. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, οι διακοπές που πραγματοποιούσαν μαζί και οι φωτογραφίες που δημοσίευαν στα social media ενίσχυαν την εικόνα μιας σχέσης με βαθιά εμπιστοσύνη. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η συνεργασία τους παρουσιαζόταν ως αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής πορείας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η κατάσταση άλλαξε μετά τη λήξη της συνεργασίας τους. Σταδιακά ήρθαν στο προσκήνιο διαφωνίες σχετικά με επαγγελματικές συμφωνίες, οικονομικά ζητήματα και συμβατικές υποχρεώσεις, ενώ ακολούθησαν δημόσιες δηλώσεις και νομικές ενέργειες.Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αναφέρει ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο ορισμένων συμβάσεων που σχετίζονταν με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Από την πλευρά της, η Έλενα Χριστοπούλου αμφισβήτησε αυτή την τοποθέτηση, εξηγώντας ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα μπορούσαν να διατεθούν με την τήρηση όρων εμπιστευτικότητας.

Όπως έχει υποστηρίξει η μάνατζερ, η ανάγκη προστασίας των εγγράφων συνδεόταν με την ύπαρξη πληροφοριών για τρίτα πρόσωπα και εμπορικές συμφωνίες. Έτσι, το ζήτημα της πρόσβασης στις συμβάσεις αποτέλεσε ένα από τα βασικά σημεία διαφωνίας μεταξύ τους.

Η αγωγή των 150.000 ευρώ, οι εκατέρωθεν μηνύσεις και η δίκη του Νοεμβρίου 2027

Η νέα δικαστική κίνηση της Έλενας Χριστοπούλου αφορά οικονομικές απαιτήσεις από τηλεοπτικές συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο κατά την οποία είχε αναλάβει την επαγγελματική εκπροσώπηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η μάνατζερ υποστηρίζει ότι είχε συμμετάσχει ουσιαστικά στις διαπραγματεύσεις και στη διαμόρφωση των όρων των συγκεκριμένων συμφωνιών. Με βάση αυτή τη θέση, διεκδικεί τις αμοιβές που θεωρεί ότι αντιστοιχούν στις υπηρεσίες που είχε προσφέρει. Το συνολικό ποσό της αγωγής υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ, γεγονός που αναδεικνύει τη σημαντική οικονομική διάσταση της αντιπαράθεσης. Η βασιμότητα των απαιτήσεων θα εξεταστεί από το αρμόδιο δικαστήριο, με βάση τις συμβάσεις, τα αποδεικτικά στοιχεία και τα επιχειρήματα που θα παρουσιάσουν οι δύο πλευρές.

Η συγκεκριμένη αγωγή δεν αποτελεί τη μοναδική δικαστική εκκρεμότητα ανάμεσά τους. Έχουν προηγηθεί διαδικασίες σχετικά με την επίδειξη επαγγελματικών συμβάσεων, καθώς και εκατέρωθεν αγωγές και μηνύσεις που συνδέονται με οικονομικά ζητήματα, δημόσιες τοποθετήσεις και την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Επιπλέον, έχει γίνει γνωστό ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για συκοφαντική δυσφήμηση, με τη σχετική δίκη να έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2027. Η συγκεκριμένη διαδικασία παραμένει ανοιχτή και η ύπαρξη κατηγορίας δεν συνεπάγεται διαπίστωση ενοχής.

Η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς η σχέση δύο γυναικών που κάποτε εμφανίζονταν αχώριστες βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο διαδοχικών δικαστικών διεκδικήσεων. Από τις κοινές φωτογραφίες και τις επαγγελματικές επιτυχίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου έχουν περάσει σε μια περίοδο έντονης αντιπαράθεσης. Η νέα οικονομική διεκδίκηση αποτελεί ακόμη μία εξέλιξη, με τις τελικές απαντήσεις να αναμένονται μέσα από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου