Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Θυμάστε την νικήτρια του Next top model 1; Δείτε πως είναι σήμερα η Σεράινα!

Mετά από δέκα χρόνια...

31 Ιουλίου 2019 10:24
Θυμάστε την νικήτρια του Next top model 1; Δείτε πως είναι σήμερα η Σεράινα!

Πριν από μια δεκαετία το Greece's Next Top Model παίζονταν σε άλλο ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι και τότε νικήτρια είχε αναδειχτεί η Σεράινα Καζαμία, που σήμερα είναι 29 χρονών και ζει μόνιμα στην Ελβετία. Δείτε και δεν θα το πιστεύετε πως είναι σήμερα η Έλενα από GNTM!


"∆εν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου. Ηταν μια πολύ σημαντική περίοδος στη ζωή μου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτομα και ταξίδεψα πολύ. Ηταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή μου, έντονο και ωραίο» είχε δηλώσει η Σεράινα μετά το τέλος του σόου.

Παρ' όλα αυτά η καλλονή με τις κρητικές και ελβετικές ρίζες κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο και το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο.

H Σεράινα αποφάσισε να ζήσει στην Ελβετία, σε ένα περιβάλλον που δεν της ήταν άγνωστο.

«Αποφάσισα να ζήσω και πάλι εκεί. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθημερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραµµα που έχει η χώρα, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου. Έχω µια πολύ όµορφη και ευτυχισµένη ζωή» έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Εκεί ασχολείται περιστασιακά με το μόντελινγκ, επιλέγοντας τις δουλειές της προσεκτικά, ενώ επέστρεψε στον πρώτο της έρωτα, τη γυμναστική. Αφού εργάστηκε ως personal trainer για κάποιο διάστημα, συνεργάστηκε με μεγάλο γυμναστήριο, όπου «ενεπλάκη» και στο διοικητικό κομμάτι του.

«Όταν άρχισα να δουλεύω στο γυµναστήριο, σταµάτησα γιατί δεν προλάβαινα να κάνω και µόντελινγκ. ∆ουλεύω πέντε µε έξι ηµέρες την εβδοµάδα κι επειδή έχω και πολλά χόµπι αυτή τη στιγµή δεν χωράει και η μόδα στη ζωή µου. Ισως κάποια στιγµή στο µέλλον να επιστρέψω» είχε αποκαλύψει.

Πάντως η Σεράινα μοιάζει να αψηφά τον χρόνο και δείχνει να μην έχει αλλάξει καθόλου.

]

Θυμάστε τη Μόνικα από Το Next Top Model; Δείτε πώς είναι εννέα χρόνια μετά!

Θυμάστε τη Μόνικα από το ριάλιτι μοντέλων; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα 9 χρόνια μετά!

Ήταν δυναμική, πανέμορφη και είχε προκαλέσει… σεισμό με τις εμφανίσεις της στο Next top modelπριν από εννέα χρόνια! Τι κάνει όμως σήμερα;

undefined

Η Monica Kwiecien, λοιπόν σήμερα, εκτός από το μόντελινγκ, έχει και μία άλλη μεγάλη αγάπη. Δεν είναι άλλη από τη γυμναστική στην οποία επιδίδεται καθημερινά.

undefined

undefined

Μάλιστα πλέον δεν δηλώνει μοντέλο αλλά personal trainer και αν δει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, θα διαπιστώσει πως είναι πολύ γυμνασμένη, διατηρώντας, έτσι και αλλιώς το υπέροχο κορμί της.

 

Ροή ειδήσεων

Share