Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Παράταση παραστάσεων για "Τα Ραδίκια Ανάποδα" λόγω μεγάλης επιτυχίας

Ένα one man show από τον Γιώργο Γαλίτη

8 Μαΐου 2024 16:54
radikia-Galiths
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Δεν χορταίνει το θεατρόφιλο κοινό την πραγματικά εξαιρετική παράσταση του Γιώργου Γαλίτη "Τα Ραδίκια Ανάποδα", σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, κι έτσι, μετά από 10 χρόνια συνεχόμενων sold out, ο ξεκαρδιστικός μονόλογος παίρνει παράταση για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο Αργώ μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου.

Ο ευφυής μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις αλλά δέκα! Δέκα χρόνια επικηδείας, δέκατη φορά θανατερά! Γι’ αυτό ήρθε επιτέλους η ώρα σας να δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα», εν τόπω χλοερώ και αναψύξεως!

Λίγα λόγια για το έργο:

Πρόκειται για την πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο. Ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν!

Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα» και ελπίζουμε να κλάψετε (απ’ τα γέλια). Μια παράσταση που θα ζείτε για να τη θυμόσαστε.

Info

  • Ημέρες και ώρες παραστάσεων (από Σάββατο 11 Μαΐου μέχρι Κυριακή 26 Μαΐου): Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15, Κυριακή στις 20:15
  • Θέατρο Αργώ - Κεντρική Σκηνή: Ελευσίνιων 13-15, Αθήνα (Στάση metro Μεταξουργείο)
  • Τ. 2105201684
 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share