Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Το έκανε γνωστό η Δήμητρα Λιάνη για Ανδρέα Παπανδρέου: «Είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού και του έλεγα...»

Το έβγαλε από μέσα της!

29 Μαΐου 2024 22:04
Το έκανε γνωστό η Δήμητρα Λιάνη για Ανδρέα Παπανδρέου: «Είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού και του έλεγα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια κατάθεση ψυχής έκανε η Δήμητρα Λιάνη, μιλώντας για τις τραγικές σκηνές του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, δε θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

Δήμητρα Λιάνη και Ανδρέας Παπανδρέου

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός, δεν μπορούσα να το χωνέψω αυτό. Είχα πάθει σοκ εκείνο το βράδυ. Με είχαν βγάλει οι γιατροί, γιατί προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη, και δε δούλεψε και ο απινιδωτής, ήταν ένα θέμα αυτό. Προσπαθώντας να κάνουν ανάνηψη, εγώ είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού κι έλεγα “όχι θεέ μου, δε θα μου το κάνεις αυτό”, αυτό το μονολογούσα.

Διαβάστε επίσης: «Ξεγυμνώθηκε» η Δήμητρα Λιάνη: «Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου παίρνω πολύ λίγα χρήματα, συζώ με έναν...»

Και κάποια στιγμή, όταν έφυγε από τη ζωή και ήρθε ο πατέρας Τιμόθεος, από το σοκ δε λειτουργούσα, και μίλαγα στον Ανδρέα και του έλεγα “δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό, να σηκωθείς τώρα αμέσως”. Και θυμάμαι την κίνηση να με τραβήξει ο πατέρας Τιμόθεος και να με αγκαλιάσει. Κι εγώ να λέω “όχι, να σηκωθείς τώρα πάνω, δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό”. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, δε θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», είπε η Δήμητρα Λιάνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share