Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 2/3 - 8/3: Το τρυφερό δράμα ενηλικίωσης «Ήσυχο κορίτσι» και ένα χορταστικό θέαμα με το «Creed III»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

2 Μαρτίου 2023 11:00
Οι ταινίες της εβδομάδας 2/3 - 8/3: Το τρυφερό δράμα ενηλικίωσης «Ήσυχο κορίτσι» και ένα χορταστικό θέαμα με το «Creed III»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν δύο ταινίες, «Το ήσυχο κορίτσι και το «Credd III».

Με την ευκαιρία δες εδώ ποιες είναι οι 10 + 1 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στο σινεμά το 2023.

Το ήσυχο κορίτσι

Το τρυφερό δράμα ενηλικίωσης «Το ήσυχο κορίτσι» αποτελεί το αισθαντικό σκηνοθετικό ντεμπούτο του ιρλανδού Κολμ Μπερέιντ ο οποίος βρέθηκε αναπάντεχα – αλλά δίκαια- στην οσκαρική πεντάδα των υποψηφιοτήτων για την καλύτερη διεθνή ταινία του 2022.

Creed III

Το τρίτο μέρος του «Κριντ» συνεχίζει τη γνωστή φόρμουλα επιτυχίας που μας σύστησε ο «Ρόκι» του Σταλόνε: χορταστικό θέαμα στο ρινγκ, ηρωικές ανατροπές, φωτογένεια με στιλ αλλά και καμιά ουσιαστική καινοτομία από πλευράς Τζόρνταν (ο Αντόνις Κριντ) που αναλαμβάνει και χρέη σκηνοθέτη.

Οι δύο όψεις του ξυραφιού

Η νέα περιπέτεια της καρδιάς που επιχειρεί η Κλερ Ντενί τιτλοφορείται «Οι δύο όψεις του ξυραφιού», έχει δύο κορυφαίους σταρ στις επάλξεις (Ζιλιέτ Μπινός, Βενσάν Λιντόν) κι απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάνες.

Cocaine bear

Το «Cocaine bear», η μαύρη κωμωδία τρόμου που σκηνοθέτησε η κωμική κυρίως ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς έχει δυνατό ξεκίνημα αλλά στερείται αποτελεσματικών ιδεών όσο περνά η ώρα.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share