Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας (14/3-20/3): Το γαλλικό ντοκιμαντέρ «Στο Ποταμόπλοιο» και το ιταλογαλλικό δράμα «Εγώ, Καπετάνιος»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

14 Μαρτίου 2024 11:34
Οι ταινίες της εβδομάδας (14/3-20/3): Το γαλλικό ντοκιμαντέρ «Στο Ποταμόπλοιο» και το ιταλογαλλικό δράμα «Εγώ, Καπετάνιος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Στις νέες ταινίες της εβδομάδας (14/3-20/3) θα δούμε πέντε συνολικά να κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, ανάμεσα τους το γαλλικό ντοκιμαντέρ «Στο Ποταμόπλοιο» και το ιταλογαλλικό δράμα «Εγώ, Καπετάνιος».

Με την ευκαιρία, δείτε Άσπιλη: Η νέα ταινία τρόμου στις αίθουσες στις 21 Μάρτη

Οι ταινίες της εβδομάδας (14/3-20/3)

Στο Ποταμόπλοιο

Η καθημερινότητα στο Ανταμάν, μια πλωτή κατασκευή στις όχθες του Σηκουάνα και στην καρδιά του Παρισιού, η οποία λειτουργεί ως αντισυμβατικό κέντρο φροντίδας και δραστηριοτήτων ανθρώπων με ψυχικές διαταραχές.

Ματωμένος Δεσμός

Η Λου, μια μοναχική μάνατζερ γυμναστηρίου, ερωτεύεται με πάθος την Τζάκι, μια φιλόδοξη μπόντι μπίλντερ, η οποία προετοιμάζεται για ένα διαγωνισμό στο Λας Βέγκας. Περικυκλωμένη από τη βία, όμως, η Λου δεν μπορεί να ξεφύγει από το εγκληματικό οικογενειακό παρελθόν της.

Ένα για το Δρόμο

Επιτυχημένος μηχανικός, ο Μαρκ είναι ένας αλκοολικός ο οποίος δεν παραδέχεται την εξάρτησή του. Ένα βράδυ, όμως, θα πάρει κλήση και θα χάσει το δίπλωμα οδήγησης, το οποίο για να του επιστραφεί θα πρέπει εκείνος να υποβληθεί σε αξιολόγηση.

Εγώ, Καπετάνιος

Δύο νεαροί από τη Σενεγάλη φεύγουν για την Ευρώπη κρυφά από τους δικούς τους. Νομίζουν πως έχουν προβλέψει κάθε απρόοπτο, αλλά το ταξίδι τους θα εξελιχθεί σε ζωντανό εφιάλτη.

Άγρια Φύση

Πέντε γυναίκες ξεκινούν μια επίπονη ορεινή πεζοπορία, από την οποία επιστρέφουν οι τέσσερις. Δύο Αυστραλοί ομοσπονδιακοί πράκτορες καταφθάνουν στην περιοχή, ελπίζοντας να βρουν την αγνοούμενη ζωντανή, καθώς είναι η κρυφή πληροφοριοδότριά τους σε μια μεγάλη υπόθεση οικονομικού εγκλήματος.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share