Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

"The Idea of You": To νέο love story με την Αν Χάθαγουεϊ

Πηγή έμπνευσης ο Χάρυ Στάιλς των One Direction

27 Μαρτίου 2024 16:27
The idea of you
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Στις 2 Μαΐου θα είναι διαθέσιμη στο Prime Video η νέα ρομαντική ταινία "The Idea of You", βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ρόμπιν Λι.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε την Αν Χάθαγουεϊ και τον Νίκολας Γκάλιτζιν, οι οποίοι ενσαρκώνουν ένα παράδοξο -στα μάτια πολλών- ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς η διαφορά ηλικίας τους φαίνεται να δημιουργεί αναστάτωση στον περίγυρό τους.

Nicholas Galitzine

Αυτός, ένας 24χρονος σέξι τραγουδιστής, μέλος μιας επιτυχημένης boy μπάντας. Αυτή, μια 40χρονη διαζευγμένη μητέρα. Όταν συναντιούνται τυχαία στο πλαίσιο μιας συναυλίας, η ερωτική τους χημεία είναι τέτοια που συνδέονται αμέσως, παρά τις αντιστάσεις της Solene, η οποία πιστεύει ότι είναι "πολύ μεγάλη γι' αυτόν".

Η Ρόμπιν Λι σε συνέντευξή της πάντως είχε επισημάνει ότι ο Χάρυ Στάιλς των One Direction, υπήρξε γι' αυτήν πηγή έμπνευσης για τη συγγραφή του βιβλίου της το 2017, μιας και ο δημοφιλής τραγουδιστής αρέσκεται στις μεγαλύτερες γυναίκες.

Harry Styles

Ο τραγουδιστής έβγαινε με την Ολίβια Γουάιλντ, η οποία είναι 10 χρόνια μεγαλύτερή του. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του θρίλερ μυστηρίου «Don't Worry Darling». Φημολογείται μάλιστα ότι η Γουάιλντ χώρισε από τον τότε σύζυγό της κι επίσης ηθοποιό Τζέισον Σουντέικις, για τα μάτια του Στάιλς. Στο παρελθόν, ο Στάιλς έβγαινε επίσης με την παρουσιάστρια Κάρολαϊν Φλακ το 2011, όταν εκείνος ήταν μόλις 17 ετών και εκείνη 31. Χρόνια αργότερα, έγινε γνωστό ότι είχε σχέση και με την κόρη του Ροντ Στιούαρτ, Κίμπερλι, όταν εκείνος ήταν 19 και εκείνη 33.

Anne Hathaway

Ωστόσο, η συγγραφέας επισημαίνει ότι το βιβλίο δεν αφορά στον Χάρυ Στάιλς. Είναι μία ιστορία για μία γυναίκα που στα 40 επανακτά την σεξουαλικότητά της, ανακαλύπτοντας ξανά τον εαυτό της.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share