Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Το official teaser της νέας ταινίας του Λάνθιμου μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Το "Kinds of Kindness" έρχεται στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου

28 Μαρτίου 2024 10:15
Emma Stone sto Kinds of Kindness
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Έμμα Στόουνς, Γουίλιαμ Νταφόε, Τζέσι Πλίμονς και μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου "Kinds of Kindness", που βγαίνει στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου.

Ο Γουίλιαμ Νταφόε στο Kinds of Kindness

Χθες μάλιστα κυκλοφόρησε και το official teaser της, που μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Όχι τόσο με αυτά που είδαμε -καθώς στόχος του teaser είναι ακριβώς να ιντριγκάρει- όσο με αυτά που υποθέτουμε ότι θα δούμε σε τρεις μήνες στη μεγάλη οθόνη. Θα ακολουθήσει βέβαια σύντομα και το official trailer, που θα μας δώσει λογικά μια καλύτερη εικόνα για το τι πρόκειται να αφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης".

Ο Τζέσι Πλίμονς στο Kinds of Kindness

Για την ώρα, όπως είπαμε, το teaser αφήνει πολλά στη φαντασία. Εδώ η ατμόσφαιρα είναι πιο σύγχρονη και πιο ποπ, με μπόλικες δόσεις παράνοιας, υπό τους ήχους του θρυλικού 80's τραγουδιού των Eurytmics, Sweet Dreams: Έμμα Στόουν σε χορευτικό παραλήρημα, Γουίλιαμ Νταφόε χαμογελώντας σατανικά, ένα πτώμα, ένα αυτοκίνητο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα κι ένας σκύλος που απολαμβάνει το ποτό του με καλαμάκι. Κι ό,τι καταλάβαμε, καταλάβαμε! Τα υπόλοιπα στους θερινούς στις 21 Ιούνη!

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share