Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 24/11 - 30/11: Το αυτοβιογραφικό δράμα «The Fabelmans» και ο «Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

24 Νοεμβρίου 2022 10:02
Οι ταινίες της εβδομάδας 24/11 - 30/11: Το αυτοβιογραφικό δράμα «The Fabelmans» και ο «Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η συναρπαστική, δραματική ταινία «The Fabelmans» και ο «Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο».

Παράλληλα, αυτές είναι οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr.

The Fabelmans

Στις ΗΠΑ των 50s, ένα αγόρι ανακαλύπτει τη μαγεία του κινηματογράφου την ώρα που έρχεται αντιμέτωπο με τις σκληρές αλήθειες τις οποίες κρύβει η οικογένειά του και τις πρώτες πληγές της εφηβείας.

Bones and All

Μια νεαρή κοπέλα με κανιβαλιστικές τάσεις φεύγει από το σπίτι της και περιπλανιέται στην Αμερική των 80s. Συναντώντας κι άλλους με τα ίδια γούστα στο δρόμο, προσπαθεί να βρει απαντήσεις για τη διαστροφή της, αναζητώντας τα ίχνη της χαμένης μητέρας της.

Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Με φόντο τη φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι, ένας ξυλουργός που πενθεί την απώλεια του γιου του φτιάχνει ένα ξύλινο αγόρι το οποίο εν μία νυκτί αποκτά μαγικά ζωή και πολύ σύντομα μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Το Λευκό Περιστέρι

Ένα κορίτσι περιμένει στις ακτές της Βαλτικής να επιστρέψει το περιστέρι της. Εκείνο, όμως, έχει χτυπηθεί από ένα τραυματισμένο αγόρι στην Πράγα. Το περιθάλπουν μαζί με έναν καλλιτέχνη, αλλά διαφωνούν αν πρέπει να το αφήσουν ξανά ελεύθερο.

Παράξενος Κόσμος

Ο καταγόμενος από οικογένεια εξερευνητών αγρότης Σέρτσερντ Κλέιντ αναγκάζεται να συμμετάσχει σε μια επικίνδυνη, γεμάτη εκπλήξεις αποστολή, προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον της Αβαλόνια, μιας μυθικής χώρας η οποία τον έχει ανακηρύξει εθνικό ήρωα.

Τέλος Χρόνου

Η Σοφία, ο Λορντ, ο Αλέξανδρος και ο Νίκος είναι μαθητές τρίτης λυκείου, αντιμέτωποι με την πίεση των πανελλήνιων εξετάσεων. Επιπλέον, μια μαθητική κατάληψη επιβάλλει το κλείσιμο του σχολείου τους και ο Covid-19 τούς αναγκάζει σε διαδικτυακή παρακολούθηση των μαθημάτων.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share