Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ζευγάρια που άφησαν εποχή στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ!!!(PHOTOS)

20 Φεβρουαρίου 2012
Ζευγάρια που άφησαν εποχή στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ!!!(PHOTOS)

Λίγες μέρες πριν την 84η απονομή των βραβείων Oscars θυμόμαστε 10 ζευγάρια που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί. Κάποιοι χώρισαν, άλλοι συνεχίζουν να είναι μαζί και άλλοι δεν είναι δυστυχώς κοντά μας.

jack Nicholson - Anjelica Huston

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1975 διπλά στον Jack Nicholson η Anjelica Huston με τη οποία είχε 16ετη σχέση.

Beyonce - Jay-Z

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Η Beyonce άφησε άφωνους του πάντες το 2005 με το εκπληκτικό μαύρο φόρεμα του οίκου Versace.

Demi Moore - Bruce Willis

Ήταν 1989 όταν η Demi Moore έφτασε συνοδευομένη από τον Bruce Willis με τον οποίο είχε παντρευτεί πριν 2 χρόνια. Οι δυο τους αργότερα ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους η Demi παντρεύτηκε τον Ashton Kutcher με τον οποίο χώρισε πρόσφατα και ο Bruce το μοντέλο Emma Heming.

Claudia Schiffer - David Copperfield

Ένα μοντέλο και ένας μάγος τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων το 1995. Πρόκειται για την Claudia Schiffer και τον David Copperfield. Η σχέση τους ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και κράτησε μέχρι και το 1999.

Brad Pitt - Angelina Jolie

Το 2009 Brad Pitt και Angelina Jolie έκαναν την πρώτη τους οσκαρική εμφάνιση ως ζευγάρι. Τέσσερα χρόνια πριν είχαν ανταλλάξει το πρώτο τους φιλί στα γυρίσματα Mr & Mrs Smith.

Madonna - Michael Jackson

Αλίμονο να μη βάζαμε αυτήν την ιστορική φωτογραφία. Ο βασιλιάς και βασίλισσα της ποπ το 1991 μαζί (όχι σαν ζευγάρι). Δυστυχώς ο Michael Jackson δεν είναι πια μαζί μας.

Elizabeth Taylor - Eddie Fisher

1961. Η Elizabeth Taylor παίρνει το πρώτο της Όσκαρ γα την ταινία Butterfield 8. Με τον Eddie Fisher παντρεύτηκε το 1959 και χώρισε το 1964.

Cindy Crawford - Richard Gere

Το 1991 η Cindy Crawford συνόδευσε τον Richard Gere στα Όσκαρ. Την ίδια χρονιά παντρεύτηκαν ενώ ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ αφού το 1995 πήραν διαζύγιο.

Joanne Woodward - Paul Newman

Οι νεόνυμφοι Joanne Woodward και Paul Newman πανηγύρισαν το 1958 το βραβείο Α γυναικείου ρόλου για την ταινία Woodward. Μαζί πρωταγωνίστησαν σε 10 ταινίες και έμειναν παντρεμένοι μέχρι το θάνατο του Newman το 2008.

Nicole Kidman - Tom Cruise

Ένα από τα top ζευγάρια των 90s. Η εμφάνισή τους το 1991 έκανε αίσθηση με την Kidman να έχει αλλάξει αρκετά από τότε. Έχουν περάσει και 21 χρόνια βλέπεις... Οι δυο τους χώρισαν το 2001.

πηγή: cosmo.gr

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share