Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

GNTM 3: Ημέρα Makeover - Τα look των μοντέλων και οι αντιδράσεις τους

Σε κατάσταση πανικού οι παίκτες

13 Οκτωβρίου 2020 22:44
GNTM 3: Ημέρα Makeover - Τα look των μοντέλων και οι αντιδράσεις τους

To GNTM 3 μετρά ήδη τρεις αποχωρήσεις και αισίως έφτασε η μέρα που όλοι περιμέναμε και δεν είναι άλλη από την ημέρα makeover.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ ανέλαβαν φέτος το δύσκολο ρόλο της ανακοίνωσης των αλλαγών που θα γίνουν σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Για κάποιους η χαρά ήταν μεγάλη καθώς δεν πτοούνται με τις αλλαγές για κάποιους άλλους ακόμη μεγαλύτερο ήταν το σοκ. Πρώτη στην... ανακοίνωση πήγε η Λία η οποία έχει ξανθά και πολύ μακριά μαλλιά, μόλις της έδειξαν τη φωτογραφία με το pixie κούρεμα που είχαν επιλέξει για εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Φυσικά και αναμένουμε κλάματα και δυσαρέσκειες καθώς ειδικά για τα κορίτσια τέτοιες αλλαγές είναι πολύ δύσκολες.

Δείτε τις αντιδράσεις των παικτών:

GNTM 3: Τραυματίστηκε παίκτρια - Με δεμένο χέρι εμφανίστηκε η...

Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα για μια παίκτρια του ριάλιτι μόδας GNTM καθώς από νωρίς εμφανίστηκε με δεμένο το χέρι της. Τι της συνέβη;

Ο λόγος για την Ίριδα η οποία απ' ότι φαίνεται μετά το χθεσινό "καβγά" με το Δημήτρη Σκουλό, η ατυχία συνεχίζεται. Η Ίριδα είναι μία από τις παίκτριες που ξεχώρισαν από νωρίς και ακόμη περισσότερο στη δοκιμασία της πασαρέλας καθώς εμφανίστηκε με τις πουεντ της αφού είναι χορεύτρια.

Σε μια... προπόνηση χορού λοιπόν τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να δέσει το χέρι της με επίδεσμο αφού όπως η ίδια δήλωσε πονάει πολύ.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share