Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Νέο απολαυστικό σπότ της ΚΙΝΑΛ: Το gps που πάει μόνο αριστερά!(Video)

Δείτε το βίντεο...

15 Μαΐου 2019 18:50
Νέο απολαυστικό σπότ της ΚΙΝΑΛ: Το gps που πάει μόνο αριστερά!(Video)

Φέτος το κόμματα έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν με τη δημιουργικότητα τους όσον αφορά τα τηλεοπτικά σπότ.

Στη δημοσιότητα βγήκε το σποτάκι του ΚΙΝΑΛ και είναι πραγματικά απολαυστικό!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας «ΣΥΡΙΖΑ», σύμφωνα με το σενάριο, ακολουθεί την πορεία που του υποδεικνύει το GPS μέχρι την στιγμή που ακούγεται η φωνή να λέει «στα επόμενα 100 μέτρα στροφή Αριστερά». Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου ακούγεται το «bella ciao», ένα αναμένο πούρο φαίνεται στο πλάνο, ενώ κάτω από τον καθρέπτη κρέμονται φωτογραφίες του Πολάκη, της Κουντουρά αλλά και της Παπακώστα. Παράλληλα δεν λείπει και το κλασσικό στίκερ «μπαμπά μη τρέχεις», έχοντας όμως σε αυτή τη περίπτωση μια φωτογραφία των Τσίπρα-Καμμένου, αγκαλιά.

Ο οδηγός ακούγοντας την οδηγία για στροφή Αριστερά, αντιδρά με αστραπιαία αντανακλαστικά και κάνει το ακριβώς αντίθετο, «κόβοντας» το τιμόνι όλο δεξιά και με το σημαιάκι της Μέρκελ στο φτερό του αυτοκινήτου να κυματίζει.... περήφανα.

Τελικά το αυτοκίνητο καταλήγει σε αδιέξοδο έχοντας μπροστά του μια mercedes με τα σημαιάκια της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το GPS αναφέρει ότι «βρίσκεστε σε αδιέξοδο»

ΚΙΝΑΛ: "Δεν μπορεί να στηρίξει την πολιτική του" ο Τσίπρας!

Δεν μπορεί να στηρίξει την πολιτική του" ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα το ΚΙΝΑΛ!

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε πανικό και απελπισία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής της προοδευτικής συμμαχίας, εν όψει των ευρωεκλογών. Να σας θυμίσουμε: Νέα καταγγελία από το Κίνημα Αλλαγής!

Δεν μπορεί να στηρίξει την πολιτική του και αναζητά προσωπείο για να κρυφτεί, να διαχειριστεί την ήττα. Ό,τι και να κάνει, την σκληρή καταδίκη από τον λαό δεν θα την αποφύγει», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, η οποία καταλήγει:

«Ξέχασαν όμως σήμερα να φωνάξουν τον κ. Αμβρόσιο να τους δώσει την ευχή του. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά».

Δείτε ακόμα: Αλέξης Τσίπρας: Σε αναζήτηση υπουργού για το ψηφοδέλτιο!

Αλέξης Τσίπρας: "Ξεπερνάμε προκλήσεις και προβλήματα στα Βαλκάνια"

Στην Κροατία βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και δήλωσε ότι "ξεπερνάμε προκλήσεις και προβλήματα στα Βαλκάνια"!

Ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς καλωσόρισε την Ελλάδα ως το 17ο ευρωπαϊκό μέλος της Συνόδου Κορυφής κρατών της Κεντρικής, Ανατολικής Ευρώπης και της Κίνας.

Η πρωτοβουλία των χωρών της Ανατολικής, Νοτιοανατολικής, Κεντρικής Ευρώπης και της Κίνας θα ονομάζεται πλέον «Πρωτοβουλία 17+1», με την προσθήκη και της Ελλάδας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Να σας θυμίσουμε: Ευρωεκλογές: Το αποτέλεσμα θα κριθεί από την οικονομία και το Μακεδονικό!

Ανοίγοντας τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής των κρατών της Κεντρικής, Ανατολικής Ευρώπης και της Κίνας, που είναι γνωστή ως «Πρωτοβουλία 16+1», ο οικοδεσπότης Αντρέι Πλένκοβιτς ενώπιον των αρχηγών κυβερνήσεων της Συνόδου, δήλωσε πως έχει την ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίζει την Ελλάδα ως νέο μέλος της Πρωτοβουλίας.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της «Πρωτοβουλίας 16+1», που διεξάγονται στην Κροατία, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Ξεπερνάμε προκλήσεις και προβλήματα στα Βαλκάνια με την συνεργασία με την Βόρεια Μακεδονία».

Στο τέλος της σημερινής Συνόδου η Ελλάδα θα γίνει επίσημα το 17ο μέλος της Πρωτοβουλίας, η οποία θα μετονομαστεί σε «Πρωτοβουλία 17+1». Μαζί με την Ελλάδα τα κράτη-μέλη της ΕΕ που θα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία θα ανέλθουν στα 12.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share