Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Ευρωεκλογές: Τι ώρα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα;

Πότε θα μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής;

15 Μαΐου 2019 14:34
Ευρωεκλογές: Τι ώρα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα;

Τι ώρα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και των Δημοτικών εκλογών του 2019; Ποιος θα είναι ο νικητής;

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας της 26ης Μαΐου, αλλά και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων. Την Κυριακή 26 Μαΐου, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, ενδελεχή ρεπορτάζ από εκλογικά κέντρα θα δίνουν πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων, ενώ λεπτό προς λεπτό θα καταγράφονται οι εξελίξεις, με τις δηλώσεις των υποψηφίων και όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Εν όψει των επικείμενων εκλογών του Μαΐου ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, προανήγγειλε την ίδια ώρα την εισαγωγή τεχνολογικών καινοτομιών για την πρώτη ασφαλή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ευρωεκλογές

Αναφερόμενος στις τετραπλές κάλπες του Μαΐου, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι στο 85% των τμημάτων, οι ψηφοφόροι θα κληθούν να ψηφίσουν πρώτα σε δύο κάλπες (για Ευρωβουλή και Περιφέρειες) σε μία αίθουσα και αμέσως μετά σε διπλανή αίθουσα θα ψηφίσουν σε δύο άλλες κάλπες (για δήμους και κοινότητες), προκειμένου η διαδικασία να είναι πιο ομαλή τόσο για τους πολίτες όσο και για τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρίτση, η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναμένεται να υπάρχει μεταξύ 21.00 και 22.00.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε:

Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές 2019 - Αποτελέσματα: Πώς θα τα δείτε Live

Το https://ekloges-apotelesmata.eu/ θα ανανεώνεται συνεχώς το βράδυ των εκλογών στις 26 Μαΐου με συνολικά αποτελέσματα από τις Ευρωπαϊκές Εκλογές, συμπεριλαμβανομένων αναλύσεων ανά χώρα, αμέσως μόλις γίνονται γνωστές λεπτομέρειες από τις εθνικές αρχές.

Επίσης, μέσα από την εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Και όμως είναι αλήθεια: Ο Αρτέμης Σώρρας είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές!

Ευρωεκλογές Αρτέμης Σώρρας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής θα είναι και ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο ίδιος βρίσκεται φυλακισμένος μετά την καταδίκη του για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Όμως, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις 26 Μαΐου, καθώς ανάμεσα στα 40 κόμματα, στα οποία έδωσε ο Αρειος Πάγος το πράσινο φως για να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές 2019 είναι και το Ελλήνων Συνέλευσις.

Συγκεκριμένα και όπως φαίνεται στο έγγραφο της απόφασης του Αρείου Πάγου, το 18ο κόμμα που θα κατέβει στις ευρωεκλογές είναι το Ελλήνων Συνέλευσις και στη θέση 35 από τους συνολικά 42 υποψηφίους (αναγράφονται με αλφαβητική σειρά) φιγουράρει το όνομα του Αρτέμη Σώρρα.

Τα έγγραφα από την έγκριση του Αρείου Πάγου για την υποψηφιότητα του Αρτέμη Σώρρα:

Ευρωεκλογές Αρτέμης Σώρρας

Ευρωεκλογές Αρτέμης Σώρρας

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share