Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 26/04: Είναι οριστικό! Αποχώρησε οικειοθελώς τελικά

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

26 Απριλίου 2024 08:52
Survivor 2024 spoiler 26/04: Είναι οριστικό! Αποχώρησε οικειοθελώς τελικά
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 26/04: Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί οριστικά ο Γιάννης Περπατάρης και το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο από την περίπτωση αυτή.

Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Περπατάρης ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Δώρα Νικολή, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Θοδωρή Τουρκογέωργο. Ο Γιάννης δεν τα κατάφερε και τελικά με δύο εύκολες ήττες αποχώρησε από το παιχνίδι. Δεν μας άγχωνεσαι καθόλου θα λέγαμε. Μήπως όμως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και τελικά δεν έχασε και τόσο εύκολα;

Όλοι θυμάστε τι σας είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες εδώ στο Athensmagazine.gr και μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε ο Γιάννης Περπατάρης με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η ατάκα «θα σου ρίξω ένα χαστούκι» ήχησε και στα αυτιά του Ατζούν Ιλιτζαλί και αμέσως ο Γιάννης Περπατάρης βρέθηκε στο περιθώριο. Μήπως τελικά δεν αποχώρησε και τόσο αγωνιστικά... χτες;

Survivor 2024 spoiler 26/04: Η μεγάλη αποκάλυψη για την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη

Οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Γιάννης Περπατάρης σε επαφή που είχε με την παραγωγή, μετά το περιστατικό με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, δέχτηκε πιέσεις να αποχωρήσει αλλά μόνο μέσα από την ψηφοφορία. Γνωρίζαν άπαντες πως αν το περιστατικό αυτό, ειδικά στις μέρες που ζούμε, έπαιρνε έκταση τότε θα είχε πρόβλημα τόσο ο παίκτης όσο και η παραγωγή του Survivor.

Με λίγα λόγια ο Γιάννης Περπατάρης μπήκε στον στίβο μάχης για να χάσει κι έτσι κι έγινε. Άλλωστε αυτό το μαρτυρά το γεγονός πως ηττήθηκε εύκολα με 4-1 από την Δώρα Νικολά και 4-0 στον τελικό από έναν αδύναμο αγωνιστικά παίκτη όπως ο Χριστόφορος Ταξίδης. Πόσο πιο ξεκάθαρα να μας το πει τελικά. Έτσι ο Γιάννης Περπατάρης μετά από 16 εβδομάδες, δηλαδή 4 μήνες ακριβώς, αποτελεί παρελθόν από το Survivor και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, έχοντας ωστόσο εξασφαλίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό (δείτε εδώ πόσο).

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share