Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: 50χρονος πήγε να βιάσει 19χρονη!

Τραγικό!

20 Οκτωβρίου 2019 11:12
Κέρκυρα: 50χρονος πήγε να βιάσει 19χρονη!

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας οδηγήθηκε 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού!

Να θυμίσουμε το θρίλερ για 20χρονη στη Μυτιλήνη! Άνδρας επιχείρησε να την βιάσει!

Η σύλληψη του 50χρονου έγινε μετά από καταγγελία 19χρονης Κερκυραίας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Φρίκη! Βίασαν 25χρονη προκαλώντας της αιμορραγία και πανηγύριζαν! (Video)

Δυο νεαροί 25 και 26 χρονών βίασαν μια 25χρονη σε ένα κλαμπ προκαλώντας της αιμορραγία και στην συνέχεια γελούσαν και πανηγύριζαν για την πράξη τους. Φρίκη στο Πήλιο: 46χρονος βίαζε τη γυναίκα του και κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του!

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για δυο Ιταλούς φοιτητές, τους Φερντινάντο Ορλάντο, 25 ετών και τον Λορέντζο Κοντσάντζο, 26 ετών, οι οποίοι κάνουν μεταπτυχιακό.

Ο Ορλάντο κάνει μεταπτυχιακό στο διεθνές δίκαιο και ο Κοστάντζο στον τομέα των επιχειρήσεων και της διοίκησης.

Οι δυο νεαροί σε έξοδό τους σε κλάμπ του Λονδίνου, βίασαν μια 25χρονη κοπέλα στην παράπλευρη αίθουσα του μαγαζιού κοντά στις τουαλέτες. Σοκαριστική υπόθεση παιδοφιλίας: Πατέρας βίαζε την κόρη του και παιδιά συγγενών του!

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γιατρούς, από τον βιασμό η κοπέλα έπαθε αιμορραγία και χρειάστηκε αρκετές φιάλες αίμα.

Και οι δυο καταδικάστηκαν, αφού ο εισαγγελέας με τα στοιχεία που είχε στην διάθεσή του κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για βιασμό.

Όπως αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της δίκης, η κοπέλα ήταν τόσο μεθυσμένη που σχεδόν είχε χάσει την επαφή της με το περιβάλλον. Αδιανόητο: 68χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του με νοητική υστέρηση!

Οι δυο φοιτητές είναι αρκετά πλούσιοι και οι δικηγόροι τους ισχυρίστηκαν πως τα στοιχεία δεν είναι σωστά και δεν υπήρξε βιασμός, αλλά οι δικαστές δεν πείστηκαν.

Ωστόσο, η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού τους κατέγραψε να γελάνε, να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν επειδή βίασαν την κοπέλα!

Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Ένας 25χρονος άνδρας από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε ένα κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 17 μηνών. Σάλος! Γνωστός παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο!

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Νew York Post, συνέβη τον περασμένο Μάιο, σε ένα ξενοδοχείο.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε στις Αρχές ότι άφησε την κόρη της στο δωμάτιο με έναν άνδρα της εμπιστοσύνη της, ωστόσο όταν εκείνη επέστρεψε είδε το παιδί τραυματισμένο. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι το κορίτσι σκοτώθηκε από επιπλοκές, έπειτα από μεγάλο τραυματισμό στον κορμό.

Φρίκη: Πα-τέρας βίασε την 13χρονη κόρη του ανήμερα των γενεθλίων της! (photos)

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους την κτηνωδία που διέπραξε ένας πα-τέρας στην ίδια του την κόρη, καθώς για δώρο γενεθλίων για τα 13α γενέθλιά της ήταν ο... βιασμός! Φρίκη: 54χρονος βίασε 6χρονο στην Ομόνοια!

Ο 32χρονος απολογήθηκε στις Αρχές λέγοντας πως δεν είχε χρήματα για να αγοράσει στην κόρη του δώρο και αποφάσισε να την βιάσει. Το άρρωστο σχέδιό του μάλιστα ήταν προμελετημένο, καθώς περίμενε να φύγει η σύζυγός του από το σπίτι. Υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Κύπρο: «Συναινετική η ερωτική επαφή, αλλά...»

Για να μείνει μόνος του με το παιδί, ζήτησε από την σύντροφό του να φύγει ώστε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τα γενέθλια της μικρής. Σύρος: Καταγγελία για βιασμό 31χρονης από τον εργοδότη της!

Η σύζυγος έφυγε, ωστόσο όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα έπιασε τον άντρα της να ασελγεί πάνω στο παιδί, το οποίο ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Εκείνος την απείλησε πως αν μιλούσε ή πήγαινε στην αστυνομία θα έκανε κακό και στις δυο.

Η γυναίκα φυσικά και δεν φοβήθηκε από τις απειλές και κατήγγειλε τον άντρα της, που όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στην πόλη Chipaya στην Βολιβία, δικαιολογήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά «ήθελα να της κάνω ένα δικό μου δώρο». Σοκάρει η κατάθεση 11χρονης: «Μου έβγαλε το μαγιό και μετά έβγαλε το δικό του»

Το άτυχο παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση ψυχιάτρων.

Φρίκη στην Ηλεία: 44χρονος βίασε την 14χρονη θετή του κόρη!

Φρίκη στην Ηλεία με έναν 44χρονο πατέρα να βιάζει την 14χρονη θετή του κόρη! Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η 14χρονη έμεινε για λίγες ημέρες μόνη με τον 44χρονο σύζυγο της μητέρας της και εκείνος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές το κορίτσι, βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις. Σοκ: 9χρονοι βίασαν ομαδικά 5χρονο!

Το 14χρονο κορίτσι ενημέρωσε τη μητέρα του που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα για τα όσα φέρεται να βίωσε και άμεσα ενημερώθηκαν στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη του 44χρονου φερόμενου δράστη.

Το κορίτσι είναι υπό καθεστώς προστασίας έως ότου επιστρέψει η μητέρα της. Αναμένεται να διενεργηθεί και ιατροδικαστική εξέταση για την υπόθεση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share