Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Αδιανόητο: 68χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του με νοητική υστέρηση!

Η είδηση προκαλεί σοκ!

15 Οκτωβρίου 2019 18:10
Αδιανόητο: 68χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του με νοητική υστέρηση!

Σοκ στην Πέλλα προκαλεί η είδηση για τον 68χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του με νοητική υστέρηση! Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, ύστερα από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η σύζυγος του κατηγορούμενου, όταν αντίκρισε τον 68χρονο να βιάζει την ανήμπορη να αντιδράσει κόρη τους.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν ιατροδικαστικά, έγιναν σε χωριό της Πέλλας, μέσα στο σπίτι όπου ζούσε ο κατηγορούμενος συνταξιούχος, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα ανήλικα εγγόνια του, παιδιά της δεύτερης κόρης του. Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο στην Πέλλα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της μητέρας! (Video)

Απολογούμενος, ο ίδιος αρνήθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες, χωρίς όμως να μπορέσει να πείσει δικαστές και ενόρκους, που τον έκριναν ένοχο, χωρίς ελαφρυντικό, για κατάχρηση σε ασέλγεια ανίκανου προς αντίσταση ατόμου και αιμομιξία. Μάλιστα, οι πράξεις αυτές συνέβησαν κατ' εξακολούθηση, καθώς από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν επαναληφθεί σε προγενέστερο χρονικό διάστημα. Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με συνέπεια, ο 68χρονος να επιστρέψει στις φυλακές όπου κρατείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και συνελήφθη.

Πέλλα βιασμός δικαστήριο

Η υπόθεση, θυμίζει την υπόθεση με τους γονείς στη Λερό, οι οποίοι βίαζαν τα παιδιά τους, στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης.

Μην τύχει σε καμία άλλη γυναίκα: 10χρονη παντρεύτηκε τον βιαστή της διότι έμεινε έγκυος!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού η οποία παντρεύτηκε τον βιαστή της διότι έμεινε έγκυος...

Έζησε τον χειρότερο εφιάλτη στο ξεκίνημα της ζωής της και ήταν υποχρεωμένη να τον αναβιώνει κάθε βράδυ, πολλές φορές, ξανά και ξανά και ξανά... Ένα κορίτσι μόλις 10 ετών εξαναγκάστηκε από τους γονείς της να παντρευτεί τον βιαστή της, διότι έμεινε έγκυος! Όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε μία άλλη εποχή, κατά την οποία οι άνθρωποι έβαζαν πάνω απ' όλα την εικόνα τους στον μικρόκοσμο που ζούσαν, αλλά σε κάθε περίπτωση στην υποτίθεται προοδευτική κοινωνία της Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η εξομολόγηση μίας γυναίκας για ένα παρελθόν που θα ήθελε να είχε ξεχάσει, αλλά δεν της το επέτρεψαν οι ίδιοι οι άνθρωποι που την έφεραν στον κόσμο, οι γονείς της, σοκάρει. Έστω και αν έχουν περάσει από τότε δεκάδες χρόνια, έστω και αν τελικά η τραυματισμένη αυτή ψυχή κατάφερε να απαλλαγεί από τον ζωντανό εφιάλτη της, έστω και αν ξεκίνησε μία νέα ζωή, μία νέα οικογένεια, οι λεπτομέρειες μίας εφηβείας που «σκοτώθηκε» από έναν αρρωστημένο άνθρωπο, με συνενόχους δύο τραγικούς γονείς, συγκλονίζουν.

Η ιστορία γίνεται ακόμη πιο τραγική, όταν η γυναίκα αποκαλύπτει ότι η απόφαση ελήφθη με την προτροπή και τη συμβολή και της εκκλησίας. Διότι «οι γονείς μου και οι ιερείς της ενορίας μας αποφάσισαν πως αυτό ήταν το καλύτερο για όλους». Ο εκπρόσωπος του θεού και οι γονείς, αποφάσισαν ότι το καλύτερο για το μόλις 10 ετών τότε θύμα βιασμού, ήταν να πατρευτεί τον βιαστή του. Γιατί; Για να μην «στιγματιστεί» η οικογένεια και η ενορία στην κοινωνία!

10χρονη παντρεύτηκε τον βιαστή της

«Η μαμά μου με ρώτησε αν θέλω να παντρευτώ. Εγώ της απάντησα "δεν ξέρω τι είναι ο γάμος και τι πρέπει να κάνω"», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τις άδειες του γάμου υπέγραψαν οι γονείς, καθώς ο νόμος απαγορεύει τον γάμο ανηλίκων, δίχως τη γονική συγκατάθεση.

«Η ζωή μου με τον άνθρωπο αυτόν ήταν ένας τρομερός εφιάλτης», πρόσθεσε η γυναίκα, η οποία απέκτησε συνολικά εννιά παιδιά από τον βιαστή της, βιώνοντας κάθε βράδυ το ίδιο σκληρό σενάριο, την ίδια αγωνία, τον ίδιο θάνατο της ψυχής της. Δεν πήγε σχολείο, δεν έζησε. Βίωνε καθημερινά τον βιασμό του σώματος και της ψυχής της, γεννώντας τα παιδιά ενός τέρατος, πριν καταφέρει να χωρίσει και να αποδράσει σε έναν άλλον κόσμο, ξεκινώντας από την αρχή τη ζωή της.

«Ζήτησα από τον θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή!»

!«Ζήτησα από τον θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή!»

Αυτή η αληθινή ιστορία διηγείται αυτή η γυναίκα και πραγματικά θα σας συγκινήσει!

Ζήτησα από τον Θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή. Ζήτησα σοφία και ο Θεός μου έδωσε προβλήματα για να λύσω. Ζήτησα ευημερία και ο Θεός μου έδωσε δύναμη και μυαλό για να δουλέψω. Ζήτησα κουράγιο και μου έδωσε κινδύνους για να ξεπεράσω.

undefined

Ζήτησα από τον Θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή. Ζήτησα σοφία και ο Θεός μου έδωσε προβλήματα για να λύσω. Ζήτησα ευημερία και ο Θεός μου έδωσε δύναμη και μυαλό για να δουλέψω. Ζήτησα κουράγιο και μου έδωσε κινδύνους για να ξεπεράσω.Ζήτησα υπομονή και ο Θεός μου έδωσε καταστάσεις όπου αναγκάστηκα να περιμένω.

Ζήτησα αγάπη και μου έδωσε ανθρώπους που χρειαζόταν βοήθεια. Ζήτησα χάρες και μου έδωσες ευκαιρίες. Δεν έλαβα τίποτα από όσα ήθελα και έλαβα όσα χρειαζόμουν. Οι προσευχές μου εισακούστηκαν.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share