Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο στην Πέλλα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της μητέρας! (Video)

Όλα όσα είπε!

30 Σεπτεμβρίου 2019 09:47
Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο στην Πέλλα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της μητέρας! (Video)

Nέο περιστατικό με επίθεση σκύλου σε παιδάκι εκτυλίχθηκε το Σάββατο σε χωριό της Πέλλας. Τραγωδία στα Γλυκα Νερά: Η μαρτυρία οικογενειακού φίλου για την φονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος! (Video)

Συγκεκριμένα, θύμα ήταν ένα δίχρονο κορίτσι που ενώ βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε σπίτι φιλικού του προσώπου, το απόγευμα του Σαββάτου, δέχθηκε επίθεση από Ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Όπως είπε η μητέρα του «το ροτβάιλερ πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και δάγκωσε το παιδί, το οποίο ήταν μαζί μας στο ισόγειο».

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

«Δόξα τω θεώ το παιδί είναι καλά, έχει κάποια ράμματα, αλλά είναι καλά», είπε μητέρα του μιλώντας στην ΑΝΤ1.

Σημειώνεται πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου κλήθηκε αυτεπάγγελτα και αφέθηκε ελεύθερος ενώ προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αλμωπίας.

Το περιστατικό έρχεται λίγο καιρό μετά την τραγωδία με το νεκρό βρέφος στα Γλυκά Νερά.

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: To ροτβάιλερ «ζήλευε» το βρέφος!

Το κατοικίδιο που είχαν για φύλακα στο σπίτι έμελλε να είναι και ο δολοφόνος του μόλις δυο μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του όταν το ροντβάιλερ ξέφυγε της προσοχής, έσκισε τη σήτα της μπαλκονόπορτας και όρμησε στο μωρό. Το άρπαξε και το έσυρε μέχρι το μπαλκόνι δαγκώνοντάς το. Η 35χρονη μητέρα η οποία εκείνη την ώρα έκανε δουλειές, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και παρά το αρχικό σοκ, όρμησε καταπάνω στο σκυλί. Οι φωνές και τα χτυπήματά της στο ροτβάιλερ ήταν αρκετά για να καταφέρει να αρπάξει από τα δόντια του το βρέφος.

«Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας και είχε στο στόμα του το μωρό», είπε συντετριμμένη η μητέρα του άτυχου βρέφους στους αστυνομικούς.

Κατευθείαν έτρεξε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου οι γιατροί έπεσαν αμέσως πάνω στο μωρό για να το σώσουν, όμως απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

«Ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι»

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, η 35χρονη μητέρα έχει άλλα τρία αγοράκια και πάντα ήθελε ένα κοριτσάκι. Μάλιστα προσπάθησε πάρα πολύ για να το αποκτήσει, ενώ μετά τη γέννα χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας. Σύμφωνα με μαρτυρίες το ροντβάιλερ εκδήλωνε τη ζήλια του απέναντι στο μωρό και για το λόγο αυτό το είχαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Η γυναίκα χρειάστηκε να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς κατηγορείται για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ μαζί της ήταν και φίλος της οικογένειας ο οποίος προσπαθούσε να τη στηρίξει μιας και ήταν σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που της συνέβη. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη προσωρινά, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια βρισκόταν μαζί της και ψυχολόγος της αστυνομίας.

«Οχτώ σκυλιά κατασπάραξαν ένα πεντάχρονο αγόρι»

Πριν από σχεδόν τριάμισι χρόνια , μια αγέλη ροτβαιλερ κατασπάραξαν ένα πεντάχρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Ήταν ανήμερα του Πάσχα όταν η Αγάπη Κόμη, η μητέρα του 5χρονου Στάθη είδε οχτώ σκύλους ροτβαιλερ να κατασπαράζουν το αγοράκι της. Ο μικρός Στάθης έπαιζε στην αυλή , όταν κάποια στιγμή η αγέλη του επιτέθηκε. Ήταν ο πρώτος καταγεγραμμένος θάνατος παιδιού από επίθεση σκύλου στην Ελλάδα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share