Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Γλυκα Νερά: Η μαρτυρία οικογενειακού φίλου για την φονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος! (Video)

Οι λεπτομέρειες πίσω από το δράμα της οικογένειας

16 Σεπτεμβρίου 2019 13:44
Τραγωδία στα Γλυκα Νερά: Η μαρτυρία οικογενειακού φίλου για την φονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος! (Video)

Λεπτομέρειες πίσω από την τραγωδία της οικογένειας που έχασε το δύο μηνών κοριτσάκι, στα Γλυκά Νερά, από την επίθεση του σκύλου έρχονται στο «φως» με την μαρτυρία ενός οικογενειακού φίλου! Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: "Το σκυλί ήταν πάντα υπάκουο.." αναφέρει ο τραγικός πατέρας!

Δείτε όσα είπε:

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: To ροτβάιλερ «ζήλευε» το βρέφος!

Το κατοικίδιο που είχαν για φύλακα στο σπίτι έμελλε να είναι και ο δολοφόνος του μόλις δυο μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του όταν το ροντβάιλερ ξέφυγε της προσοχής, έσκισε τη σήτα της μπαλκονόπορτας και όρμησε στο μωρό. Το άρπαξε και το έσυρε μέχρι το μπαλκόνι δαγκώνοντάς το. Η 35χρονη μητέρα η οποία εκείνη την ώρα έκανε δουλειές, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και παρά το αρχικό σοκ, όρμησε καταπάνω στο σκυλί. Οι φωνές και τα χτυπήματά της στο ροτβάιλερ ήταν αρκετά για να καταφέρει να αρπάξει από τα δόντια του το βρέφος.

«Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας και είχε στο στόμα του το μωρό», είπε συντετριμμένη η μητέρα του άτυχου βρέφους στους αστυνομικούς.

Κατευθείαν έτρεξε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου οι γιατροί έπεσαν αμέσως πάνω στο μωρό για να το σώσουν, όμως απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

«Ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι»

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, η 35χρονη μητέρα έχει άλλα τρία αγοράκια και πάντα ήθελε ένα κοριτσάκι. Μάλιστα προσπάθησε πάρα πολύ για να το αποκτήσει, ενώ μετά τη γέννα χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας. Σύμφωνα με μαρτυρίες το ροντβάιλερ εκδήλωνε τη ζήλια του απέναντι στο μωρό και για το λόγο αυτό το είχαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Η γυναίκα χρειάστηκε να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς κατηγορείται για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ μαζί της ήταν και φίλος της οικογένειας ο οποίος προσπαθούσε να τη στηρίξει μιας και ήταν σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που της συνέβη. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη προσωρινά, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια βρισκόταν μαζί της και ψυχολόγος της αστυνομίας.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Πως ο σκύλος σκότωσε το βρέφος; Η ανατριχιαστική κατάθεση της μάνας στους αστυνομικούς

Τα δραματικά λεπτά και όσα έγιναν μέσα στο σπίτι στην οδό Κυκλάδων στα Γλυκά Νερά όπου ένας σκύλος ράτσας ροτβάιλερ κατασπάραξε ένα βρέφος δύο μηνών περιέγραψε στους αστυνομικούς η μητέρα του βρέφους. Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη της γιαγιάς για τη μητέρα του βρέφους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μαζί της βρίσκεται γιατρός και ψυχολόγος.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, το πρωί ο σύζυγός της είχε φύγει για τη δουλειά του, η ίδια ήταν στο μπάνιο και καθάριζε και το βρέφος βρισκόταν στο σαλόνι. Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος! (photo)

Το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι και ξαφνικά έσκισε τη σίτα της πόρτας, εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό.

Προτού η μητέρα προλάβει να βγει από το μπάνιο, ήταν ήδη αργά. Μάλιστα, οι γιατροί που λίγο αργότερα εξέτασαν το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εντόπισαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο δύο μηνών κοριτσάκι από τα χτυπήματα σε τοίχους και έπιπλα.

Αυτήν την ώρα για κάθε εξέλιξη ενημερώνεται ο εισαγγελέας, σχηματίζεται δικογραφία και θα αποφασίσει ο δικαστικός λειτουργός για τη συνέχεια της υπόθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share