Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Ένας 20χρονος έκρυβε κοκαΐνη μέσα σε ένα..ηχείο!

Συνελήφθη!

16 Οκτωβρίου 2019 12:59
Αδιανόητο: Ένας 20χρονος έκρυβε κοκαΐνη μέσα σε ένα..ηχείο!

Δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 150 γραμμαρίων, έκρυβε μέσα σε ηχείο που κρατούσε πάνω του 20χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών!

Δείτε επίσης: Συνελήφθη ο 25χρονος με ηρωίνη κοντά στην ΑΣΟΕΕ!

Την ίδια ώρα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 20χρονου από αστυνομικούς, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Μετέφεραν αρκετή ποσότητα κοκαΐνης με μηχανή στο Ηράκλειο!

Μπλόκο στη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ενός 36χρονου αλλοδαπού έστησαν στο Ηράκλειο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και έκαναν σωματική έρευνα στον ίδιο και σε έναν 38χρονο Έλληνα που επέβαινε, πάνω στον οποίο ανακάλυψαν σημαντική ποσότητα κοκαΐνης!

Δείτε επίσης: Σπείρα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στην περιοχή της ΑΣΟΕΕ!

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 38χρονου κατασχέθηκε μια συσκευασία η οποία περιείχε 75,6 γραμμάρια κοκαΐνης και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια συνελήφθη και ο 36χρονος, ενώ στην κατοχή και των δυο κατασχέθηκαν τα κινητά τους και η μοτοσικλέτα ως μέσο για τη μεταφορά ναρκωτικών.

Οι δράστες ισχυρίστηκαν ότι είχαν την κοκαΐνη για δική τους χρήση, αλλά η ποσότητα είναι ιδιαίτερα μεγάλη κι έτσι οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη ο 25χρονος με ηρωίνη κοντά στην ΑΣΟΕΕ!

Χειροπέδες σε 25χρονο αλλοδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, έβαλαν αστυνομικοί του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας, την Κυριακή το βράδυ, κοντά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Δείτε επίσης: Σάλος: Χρυσός Ολυμπιονίκης σε όργια με ναρκωτικά! (photos)

Ο αλλοδαπός βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αντωνιάδου και όταν αντιλήφθηκε την πρόθεση των αστυνομικών να τον ελέγξουν τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά ακινητοποιήθηκε.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-20- συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη βάρους -20,7- γραμμαρίων
-8- συσκευασίες περιέχουσες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (sisa), βάρους -7,9- γραμμαρίων

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην πλατεία Εξαρχείων για ναρκωτικά!

Σε νέα ειδική δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, στην πλατεία Εξαρχείων, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί (από Συρία, Μαρόκο και Παλαιστίνη), κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε επίσης: Αναρχικοί: "Η μάχη των Εξαρχείων θα είναι μια σύγκρουση διαρκείας"!

Σύμφωνα με την αστυνομία στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 75 γραμμαρίων, μικροποσότητα MDMA και 3 δισκία ECSTASY.

Παράλληλα, προσήχθησαν 15 αλλοδαποί, ενώ σε 3 από αυτούς εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν είχαν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση "σκούπα" με 76 συλλήψεις!

Συνελήφθησαν 76 άτομα χθες στη Θεσσαλονίκη σε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή.

Δείτε επίσης: Τουρκία: 128 συλλήψεις στρατιωτικών!

Πρόκειται για αλλοδαπούς που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης. Για τους 76 θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 4 μετά το μεσημέρι, ελέγχθησαν συνολικά 127 αλλοδαποί.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, σε περιοχές της Ροτόντας, των πλατειών Ναυαρίνου, Αριστοτέλους και Αρχαίας Αγοράς και πέριξ του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης. Στην επιχείρηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο στοχευμένων έλεγχων για τον εντοπισμό ατόμων, που διαμένουν παράνομα στη χώρα, συμμετείχαν στελέχη των Διευθύνσεων Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share