Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ένταση στο λιμάνι μεταξύ αλλοδαπών!

Σκηνές τρόμου!

9 Σεπτεμβρίου 2019 23:42
Θεσσαλονίκη: Ένταση στο λιμάνι μεταξύ αλλοδαπών!

Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Α’ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Δύο ομάδες νεαρών, η μία αποτελούνταν από Πακιστανούς και Αλγερινούς και η άλλη από Έλληνες και Αλβανούς, συνεπλάκησαν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους. Φωτιά στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, οι νεαροί χρησιμοποίησαν σιδερολοστούς και πέτρες από τα παρακείμενα παρτέρια. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά αρκετά άτομα, ενώ ένας νεαρός αφού ξυλοκοπήθηκε, μαχαιρώθηκε στην πλάτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο οποίο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειονότητα τους, τα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο ήταν ανήλικοι. Στο σημείο εκτός από δυνάμεις του Λιμενικού, έσπευσαν αστυνομικοί των ομάδων Ζ και ΔΙ.ΑΣ. καθώς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε ο 12χρονος που είχε χαθεί στι Φθιώτιδα!

Αίσιο τέλος είχαν οι αναζητήσεις για την ανεύρεση ενός 12χρονου παιδιού που αγνοούνταν από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (9/9) στην περιοχή των Ραχών.

Ο μικρός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα ομιλίας, έφυγε από τους δικούς του χωρίς να δώσει σημεία ζωής και έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις από το ΑΤ Στυλίδας που ζήτησε και τη συνδρομή Πυροσβεστών από το τοπικό Κλιμάκιο αλλά και από την 7η ΕΜΑΚ προκειμένου να προλάβουν το σκοτάδι.

Τελικά ο 12χρονος εντοπίστηκε στις 20:30' να περπατά στο στηθαίο ανάμεσα στις δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας στο δρόμο για την Agroinvest στο σημείο που γίνονται έργα.

Ένας νταλικιέρης παρατήρησε ένα μικρό παιδί με λευκή μπλούζα και πράσινο σορτσάκι να περπατά στην εθνική και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε τόσο περιπολικό από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αλμυρού, όσο και από τη Στυλίδα βρίσκοντας το μικρό ευτυχώς σώο σε ένα σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο για πεζούς!

Ο 12χρονος διήνυσε αρκετά χιλιόμετρα για να βρεθεί από την παλιά εθνική Ράχες – Καραβομύλου να περπατά έξω από Αχλάδι και είναι ευτύχημα που δεν είχε κάποιο ατύχημα.

Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας!

Ταλαιπωρία για όσους οδηγούς κινούνται το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της πρωτεύουσα, αλλά είναι... για καλό σκοπό!

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η Αστυνομία,λόγω καλλιτεχνικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Πάτρα: Συναγερμός για φωτιά στο κέντρο της πόλης!

Ειδικότερα, θα πραγματοποιείται από τις 18:00 προσωρινή και σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, έως τη λήξη της εκδήλωσης, στο κέντρο της Αθήνας, ως εξής:

Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, καθώς και στο τμήμα μεταξύ της Ριζάρη και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share