Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Νεκρός 19χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Τραγωδία!

7 Αυγούστου 2019 09:38
Ηράκλειο: Νεκρός 19χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ένας 19χρονος στο Ηράκλειο. Θρήνος: Πέθανε η Δέσποινα Ζάγκα! (photos)

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στον Ξηροπόταμο, πριν το Γιόφυρο, στο ρεύμα από Γάζι προς Ηράκλειο.

Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες το μηχανάκι που οδηγούσε ο 19χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε τσιμεντένιο διαχωριστικό.

Ο θάνατος για τον άτυχο νέου ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν φορούσε κράνος.

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 17χρονο!

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα όταν ένας 17χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίοδυστύχημα! Νεκρός ο ένας εκ των συνεπιβατών!

Σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Καρουσάδων - Σιδαρίου (περιοχή Αγ. Ιωάννης) στην Κέρκυρα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άλλος 17χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, εξετράπη της πορείας του και διερχόμενο όχημα, με έναν 69χρονο οδηγό, ημεδαπό, έπεσε πάνω του. Να σας θυμίσουμε: Τροχαίο σοκ στο Πόρτο Ράφτη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» μηχανή!

Από τη σύγκρουση το Ι.Χ., που οδηγούσε ο 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ανατράπηκε και είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο 17χρονος, ημεδαπός, συνεπιβάτης του. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν δύο ακόμη επιβαίνοντες στο όχημα.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Ημαθία: Αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι! (Video)

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Ημαθία, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οικογένεια από την Λάρισα, έχασε την πορεία του και έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική - Ένας νεκρός από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων

Το τροχαίο έγινε στην θέση «Μελικιόστρατα» στον δρόμο που οδηγεί από το Νησέλι προς Μελίκη.

Το αυτοκίνητο για άγνωστο, μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε αναποδογυρισμένο μέσα σε κανάλι.

Τραγωδία! Νεκρός 53χρονος μοτοσυκλετιστής

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 53χρονος μοτοσυκλετιστής, συνέπεια τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην Κω. Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλέτα! Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο!

Ειδικότερα, στις 11:50 το πρωί, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 53χρονος, συγκρούστηκε με ταξί που οδηγούσε 36χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του πρώτου οχήματος, ο οποίος κατά την αεροδιακομιδή, κατέληξε.

Για το τροχαίο διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που στοίχησαν τη ζωή του 53χρονος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share