Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τροχαίο σοκ στο Πόρτο Ράφτη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» μηχανή!

Πώς συνέβη όμως το τροχαίο;

4 Αυγούστου 2019 15:49
Τροχαίο σοκ στο Πόρτο Ράφτη: Αυτοκίνητο  «καβάλησε» μηχανή!

Τροχαίο σοκ έγινε στο Πόρτο Ράφτη! Αυτοκίνητο «καβάλησε» μηχανή!

Σήμερα το μεσημέρι συνέβη το τροχαίο στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη και συγκεκριμένα έξω από το σούπερ μάρκετ της περιοχής! Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική - Ένας νεκρός από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων!

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή και μάλιστα όπως φαίνεται στη φωτογραφία το Ι.Χ. βρέθηκε «καβάλα» πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Όπως αντιλαμβάνεστε και μόνο από την εικόνα προκλήθηκε πανικός, όλοι έτρεξαν να δουν τι συνέβη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει κανείς σοβαρά.

Σφοδρή καραμπόλα στην Καλαμπάκα! (Photos)

Σφοδρή καραμπόλα σημειώθηκε στην Καλαμπάκα που είχε ως απολογισμό τρεις τραυματίες. Σοκαριστικό τροχαίο στο Ναύπλιο: Kαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων!

Οι Γερμανοί τουρίστες επέβαιναν σε mini bus το οποίο κινούταν επί της ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους συνολικά τρία οχήματα. Εικάζεται ότι επιχείρησε να στρίψει ο πρώτος οδηγός, δίχως να γνωρίζει το δρόμο και καρφώθηκαν οι επόμενοι από πίσω.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της Τροχαίας και οχήματα της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, τρεις εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με την κατάστασή τους να δείχνει σχετικά καλή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share