Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική - Ένας νεκρός από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων

Τραγωδία!

4 Αυγούστου 2019 09:47
Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική - Ένας νεκρός από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Τρίγλια, στη Χαλκιδική. Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με τρακτέρ - Ένας νεκρός!

Ειδικότερα λίγο πριν τις 17:30 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν σε δημοτική οδό που οδηγεί στην παραλία.

Στο ένα όχημα επέβαιναν τρεις άνδρες και στο δεύτερο οδηγούσε γυναίκα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας, επιβάτης του πρώτου αυτοκινήτου.

Επίσης τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα. Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών ενώ ο δεύτερος διακομίζεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια γυναίκα!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε σήμερα στο Κιλκίς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες. Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαμε δύο τραυματίες από άλλη μια σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Ειδικότερα, σε σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής: «Απεγκλωβίστηκαν από δυνάμεις της υπηρεσίας μας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ένας άνδρας τραυματίας, συνέπεια σύγκρουσης του ΕΙΧ οχήματός τους με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στη Τ.Κ. Μυριόφυτου του νομού Κιλκίς».

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ζάκυνθος: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Μουζάκι της Ζακύνθου, όταν ένα αυτοκίνητοεξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Έχασε το χέρι της σε τροχαίο, κι όμως οι άντρες κάνουν σαν τρελοί για αυτήν! Δείτε το προφίλ της στο Tinder και θα καταλάβετε.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, που απεγκλώβισαν ένα άτομο. Ο τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται.

Σοβαρό τροχαίο στην ΕΟ: Εγκλωβίστηκε ο οδηγός!

Σοβαρό τροχαίο με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού σημειώθηκε το βράδυ στην Εθνική ΟδόΔράμας-Καβάλας. Kτηνοτρόφος έπεσε σε γκρεμό!Kτηνοτρόφος έπεσε σε γκρεμό!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα.Από τη σφοδρή πρόσκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια της ειδικής ομάδας της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άσχημη κατάληξη: Νεκρός βρέθηκε ο άντρας που αναζητούνταν στη Λάρισα!

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καύσωνας προ των πυλών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.g

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share