Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στο Ναύπλιο: Kαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων!

Δείτε τις φωτογραφίες!

10 Ιουνίου 2019 08:23
Σοκαριστικό τροχαίο στο Ναύπλιο: Kαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων!

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στο Ναύπλιο το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου στις 4:30 περίπου στην οδό Άργους με ένα αυτοκίνητο να κάνει τρελή πορεία και να συγκρούεται με τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα διαδοχικά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα και συνοδηγό ακόμα μια γυναίκα, ξεκίνησε μια τρελή πορεία με μεγάλη ταχύτητα και χωρίς να κόβει καθόλου παρά τις συγκρούσεις που προκαλούσε.

Το αυτοκίνητο διένυσε μια απόσταση 300 και περισσότερων μέτρων με ιλιγγιώδη ταχύτητα σύμφωνα με τους μάρτυρες και άρχισε να συγκρούεται διαδοχικά με αυτοκίνητα ώσπου κατέληξε στα φανάρια της Χαριλάου Τρικούπη με την οδηγό και την συνοδηγό τραυματισμένες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όπου απεγκλώβισαν τις τραυματίες από το όχημα, ο κόσμος τρομοκρατημένος από τους κρότους των συγκρούσεων πετάχτηκε από τα σπίτια του ενώ ειναι πραγματικά θαύμα που δεν θρηνήσαμε νεκρούς από όλες αυτές τις σφοδρότατες συγκρούσεις.

Η οδός Άργους παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα.

Εθνική Οδός: Τροχαίο με εγκλωβισμένους - Ανάμεσα τους και ένα παιδί!

Στις 8:25 το πρωί σηνέβη ένα σοβαρό τροχαίο με εκτροπή επιβατικού αυτοκινήτου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο μετά την Αταλάντη.

Στο 143ο χλμ. της παραπάνω οδού εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, ένα IX με τρεις επιβαίνοντες οι οποίοι και εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό.

Διερχόμενοι οδηγοί, βοήθησαν άμεσα στον απεγκλωβισμό τους, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που είχε προορισμό την Αθήνα, με τρίτο επιβάτη το 4χρονο εγγονάκι τους.

Ο μικρός βγήκε αγρατζούνιστος από το όχημα, ενώ οι παππούδες του αρχικά έδειχναν να έχουν χτυπήσει αρκετά σοβαρά.

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες πρώτα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να υποβληθούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Για το τροχαίο ατύχημα την προανάκριση ανέλαβε το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share