Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Την μαχαίρωσε 30 φορές!

9 Οκτωβρίου 2019 12:45
Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Φρικιαστικό έγκλημα! Μία φοιτήτρια δήλωσε στην αστυνομία ότι «έπαιρνε κοκαΐνη με τον διάβολο» όταν περιέπεσε σε κατάσταση «ψυχωσικής οργής» με αποτέλεσμα να σκοτώσει, μαχαιρώνοντας 30 φορές την καλύτερη φίλη και συγκάτοικό της. «Αρρωστημένη» ανάρτηση μητέρας που σκότωσε τα παιδιά της: «Ο φόνος είναι σαν τα πατατάκια» (photos)

Όπως αναφέρει η New York Post, η 21χρονη Λουίζα, φοιτήτρια σε κολλέγιο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ομολόγησε την ενοχή της, λέγοντας ότι στις 24 Φεβρουαρίου κατέσφαξε την Αλέξα. Το δικαστήριο επέβαλε στην νεαρή 20 χρόνια κάθειρξη. Φρίκη: Serial killer σκότωσε με σιδηρολοστό τέσσερις άστεγους ενώ κοιμόντουσαν! (photos)

Η Λουίζα παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε την Αλέξα μέχρι θανάτου στο διαμέρισμα που μοιράζονταν οι δυο τους κοντά στο Πανεπιστήμιο Ράντφορντ.

Η 21χρονη έκανε υπερβολική χρήση ενός κοκτέιλ ναρκωτικών - που συμπεριελάμβανε κοκαΐνη, μανιτάρια, χάπια Adderall και Ζάναξ, όπως και μαριχουάνα, αναφέρουν οι Αρχές.

Κατά τη διάρκεια της ομολογίας της, η Λουίζα φέρεται να έκανε ασυνάρτητες δηλώσεις σχετικά με την Αποκάλυψη και απήγγειλε αρκετές φορές προσευχές για την Παναγία στα Ισπανικά. Σφαγή! Άνδρας σκότωσε την πρώην σύντροφό του και ξεκλήρισε την οικογένειά της!

Μάλιστα προσπάθησε να χώσει όλο το χέρι της μέσα στο στόμα της.

Με την ανακοίνωση της ποινής τη Δευτέρα, η 21χρονη έκανε μία σύντομη δήλωση, ζητώντας συγγνώμη και εκφράζοντας τη μεταμέλειά της για τον φόνο.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την τραγωδία και η καρδιά μου είναι γεμάτη θλίψη και οδύνη» είπε.

Πριν από τη δολοφονία, η Λουίζα είχε κάνει αναρτήσεις στα social media σχετικά με την Αλέξα, λέγοντας ότι είναι η καλύτερή της φίλη.

Τον Ιούλιο του 2018 έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο υπερήφανη για την καλύτερή μου φίλη, Λουίζα , που έγινε πρόεδρος στην Ένωση των Λατίνων Φοιτητών! Ξέρω ότι θα είσαι καταπληκτική σε ό,τι κάνεις! Σε αγαπώ πολύ!!».

«Σε αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε η Αλέξα, σε απάντηση.

Γυναίκα κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 30 άτομα αλλά οι ψυχίατροι που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής!

Μία γυναίκα κανίβαλος που πιστεύεται ότι έφαγε μέχρι και 30 άτομα μαζί με τον σύζυγό της, εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής.

Το διαβόητο ζευγάρι κανίβαλων από τη Ρωσία, η 42χρονη Νατάλια Μπακσίβα και ο Ντιμίτρι Μπακσίβ , σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν ότι σκότωσαν έως και 30 γυναίκες. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το ζευγάρι συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 ως κύριοι υπόπτοι για τη δολοφονία μιας γυναίκας στην πόλη Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ιατρικής εξέτασης της Νατάλια Μπακσίβα, οι επιστήμονες του Εθνικού Κέντρου Ερευνών Ψυχιατρικής βρήκαν ότι έχει σώας τας φρένας.

Το ζευγάρι κανιβάλων συνελήφθη όταν μια ομάδα ανθρώπων βρήκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε φωτογραφίες του Ντιμίτρι Μπακσίβ με ένα κομμένο χέρι στο στόμα του.

Η αστυνομία παρακολούθησε τα τηλέφωνα του ζευγαριού και πήγε στο σπίτι τους, όπου βρήκε τα απομεινάρια της δολοφονημένης γυναίκας σε γυάλινα βάζα και στην κατάψυξη.

Μεταξύ των φρικιαστικρών ευρημάτων, η αστυνομία ανακάλυψε τα απομεινάρια του τελευταίου θύματος, της 35χρονης Έλενα Βασχρούσεβα. Τα Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι η Μπακσίβα και ο Μπακσίβ είναι ενεργά κανίβαλοι από το 1999.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την εξομολόγηση της Νατάλια που αναφέρει ότι μαζί με τον σύζυγό της σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 γυναίκες.

Ωστόσο, οι Ρωσικές αρχές λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση των μαζικών δολοφονιών και η έρευνα συνεχίζεται ενώ το ζευγάρι έχει συλληφθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share