Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Serial killer σκότωσε με σιδηρολοστό τέσσερις άστεγους ενώ κοιμόντουσαν! (photos)

Σοκ!

7 Οκτωβρίου 2019 21:09
Φρίκη: Serial killer σκότωσε με σιδηρολοστό τέσσερις άστεγους ενώ κοιμόντουσαν! (photos)

Serial killer σκότωσε με σιδηρολοστό τέσσερις άστεγους ενώ κοιμόντουσαν! Έγκλημα πάθους! Άνδρας σκότωσε τον σύντροφο της πρώην συζύγου του!

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης απήγγειλε κατηγορίες σε έναν άστεγο που φέρεται να δολοφόνησε χτυπώντας με σιδηρολοστό τέσσερις άλλους άστεγους ενώ κοιμούνταν στη συνοικία Τσάιναταουν, γνωστοποίησαν οι αρχές χθες Κυριακή.

Ο 24χρονος, Ράντι Σάντος, κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες, μια απόπειρα αλλά και για παράνομη κατοχή μαριχουάνας, ανέφερε ο Μάρτιν Μπράουν, εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης της Νέας Υόρκης.

Η μητέρα του serial killer, η Φιοραλίσα Ροδρίγκες, μίλησε στην εφημερίδα New York Daily News, αποκαλύπτοντας ότι έδιωξε τον γιο της από το σπίτι πριν από τρία χρόνια επειδή επιτέθηκε σε εκείνη και στον παππού του ένω έκλεβε από την οικογένεια.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα σκότωνε κάποιον, αλλά τον φοβόμουν, επειδή με είχε χτυπήσει. Τότε του είπα να φύγει από το σπίτι», είπε η Ροδρίγκες.

Σύμφωνα με τον Μάικλ Μπαλντασάνο, επικεφαλής των ερευνητών της αστυνομίας στο νότιο Μανχάταν, τα θύματα του Σάντος, ο οποίος είναι τοξικομανής φαίνεται πως κοιμούνταν όταν δολοφονήθηκαν, ενώ ένα πέμπτο θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Γυναίκα κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 30 άτομα αλλά οι ψυχίατροι που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής!

Μία γυναίκα κανίβαλος που πιστεύεται ότι έφαγε μέχρι και 30 άτομα μαζί με τον σύζυγό της, εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής.

Το διαβόητο ζευγάρι κανίβαλων από τη Ρωσία, η 42χρονη Νατάλια Μπακσίβα και ο Ντιμίτρι Μπακσίβ , σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν ότι σκότωσαν έως και 30 γυναίκες. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το ζευγάρι συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 ως κύριοι υπόπτοι για τη δολοφονία μιας γυναίκας στην πόλη Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ιατρικής εξέτασης της Νατάλια Μπακσίβα, οι επιστήμονες του Εθνικού Κέντρου Ερευνών Ψυχιατρικής βρήκαν ότι έχει σώας τας φρένας.

Το ζευγάρι κανιβάλων συνελήφθη όταν μια ομάδα ανθρώπων βρήκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε φωτογραφίες του Ντιμίτρι Μπακσίβ με ένα κομμένο χέρι στο στόμα του.

Η αστυνομία παρακολούθησε τα τηλέφωνα του ζευγαριού και πήγε στο σπίτι τους, όπου βρήκε τα απομεινάρια της δολοφονημένης γυναίκας σε γυάλινα βάζα και στην κατάψυξη.

Μεταξύ των φρικιαστικρών ευρημάτων, η αστυνομία ανακάλυψε τα απομεινάρια του τελευταίου θύματος, της 35χρονης Έλενα Βασχρούσεβα. Τα Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι η Μπακσίβα και ο Μπακσίβ είναι ενεργά κανίβαλοι από το 1999.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την εξομολόγηση της Νατάλια που αναφέρει ότι μαζί με τον σύζυγό της σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 γυναίκες.

Ωστόσο, οι Ρωσικές αρχές λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση των μαζικών δολοφονιών και η έρευνα συνεχίζεται ενώ το ζευγάρι έχει συλληφθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share