Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Μάλιστα έσκισε το λάστιχο ο ίδιος για να την προσεγγίσει

27 Σεπτεμβρίου 2019 07:32
Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Σοκ προκάλεσε η είδηση με μια 19χρονη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Θύμα ενός καταδικασμένου βιαστή ο οποίος προσφέρθηκε να αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκινητό της πριν τελικά να την σκοτώσει έπεσε μια 19χρονη στη Βραζιλία.

Η Μαριάνα Μπάζα βρέθηκε με τα χέρια και τα μάτια δεμένα σε ένα χαντάκι μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της από την πόλη Μπαρίρι.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την ανατριχιαστική στιγμή που ο μελλοντικός δολοφόνος της 19χρονης την πλησιάζει προκειμένου να την βοηθήσει να αλλάξει το λάστιχό της.

Η κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της Μπάζα να μπαίνει σε ένα στενό και να βγαίνει από αυτό περίπου μια ώρα αργότερα με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τότε στο τιμόνι βρισκόταν ο δολοφόνος της 19χρονης.

Σοκ: 9χρονοι βίασαν ομαδικά 5χρονο!

Σε μια αδιανόητη καταγγελία προχώρησε μια 29χρονη μητέρα στην πόλη Νιουκάστλ στη Νότια Αφρική. Όπως κατήγγειλε στις αρχές ο μόλις 5 ετών γιός της έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 9χρονους! Σοκαριστικό: Έδωσε ναρκωτικά στην ανήλικη αδερφή του και μετά την βίασε!

Σύμφωνα με την ίδια η επίθεση της ομάδας των 9χρονων σημειώθηκε μέσα σε σχολική αίθουσα στην οποία εγκλώβισαν τον 5χρονο.

Ένας από τους 9χρονους φέρεται, μάλιστα, να είπε κάποια στιγμή στον 5χρονο ότι «θα είσαι η σκύλα μας».

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 29χρονη ανησυχήσε γιατί ο γιος της καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι.

«Θα έπρεπε να είναι σπίτι στις 2 μετά το μεσημέρι αλλά τελικά επέστρεψε στις 3:30 μετά το μεσημέρι. Τον ρώτησα τι συνέβη και τότε μου αποκάλυψε ότι τέσσερα παιδιά τον είχαν στριμώξει σε μια σχολική αίθουσα, τον έγδυσαν και στη συνέχεια τον βιάσαν ο ένας μετά τον άλλο» είπε η 29χρονη σύμφωνα με την Sun.

H 29χρονη υποστήριξε ότι πήγε τον 5χρονο σε νοσοκομείο «όπου μου αν και μου είπαν ότι δεν έχει γίνει μεγάλη ζημιά, εγώ ανησυχώ για την κατάσταση της υγείας του. Μετά την επίθεση έχει γίνει επιθετικός και δεν έχει πάει έκτοτε στο σχολείο».

Φρίκη και αποτροπιασμός! Πατέρας βίαζε κόρη του! Απέκτησε μαζί της έξι παιδιά! (photos)

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί στην Ιρλανδία η υπόθεση ενός πατέρα που βίαζε τη θετή του κόρη από την ηλικία των 12 ετών επί σχεδόν δύο δεκαετίες και απέκτησε μαζί της έξι παιδιά. Σοκ! Ομαδικός βιασμός 13χρονης μέσα σε σχολείο!

Τα τρία από τα παιδιά αυτά, η Άσλεϊ, η Ίζελτ και η Μέγκαν Μάνινγκ συνέκριναν τον πατριό τους, Σον Μακ Ντάρμπι με τον διαβόητο αυστριακό παιδεραστή Γιόζεφ Φριτζλ, που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη σ’ ένα υπόγειο στην Αυστρία επί 24 ολόκληρα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο απέκτησε 24 παιδιά μαζί της. Οι τρεις αδελφές περιέγραψαν πώς ο πατριός τους κρατούσε σκλάβα την τρομοκρατημένη μητέρα τους, Μαίρη, τη βίαζε και την κακοποιούσε. Φρίκη: Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Ο Μακ Ντάρμπι, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και παραδέχθηκε ότι είχε αποκτήσει έξι παιδιά με την θετή κόρη του μεταξύ του 1981 και του 1989, επιμένοντας, ωστόσο, ότι κατά τη γνώμη του δεν είχε κάνει κάτι κακό! Ο παιδεραστής πέθανε πριν από τουλάχιστον δέκα χρόνια χωρίς ποτέ να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Οι κόρες του εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ μέσω της Irish Sun κατά των Αρχών και της Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει τη μητέρα τους, μολονότι είχε ζητήσει πολλές φορές βοήθεια. Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

«Μίλησε στις αρμόδιες υπηρεσίες, μίλησε στην αστυνομία αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτε. Κι εκείνοι που φέρουν την ευθύνη είναι το νομικό σύστημα κι οι υπηρεσίες πρόνοιας», λέει η 35χρονη σήμερα Άσλεϊ. «Είμαι ευτυχής», πρόσθεσε, που «επιτρέπονται πλέον στην Ιρλανδία οι εκτρώσεις ειδικά σε υποθέσεις βιασμών. Η μητέρα μας θα είχε γλιτώσει νωρίτερα, αν είχε αποφασίσει να κάνει έκτρωση».

Ο εφιάλτης του θύματος του παιδεραστή

Η Μαίρη ζούσε τέτοιον εφιάλτη που κοιμόταν διαρκώς μ’ ένα σφυρί κάτω απ’ το μαξιλάρι της ελπίζοντας να εμποδίσει έναν νέο βιασμό της, είπαν οι κόρες της. Ήταν πολύ στοργική μάνα, παρά τον τρόμο που βίωνε, αλλά τα παιδιά της δεν αποκάλεσαν ποτέ «πατέρα» τον παιδεραστή πατριό τους. Η αλκοολική μητέρα της Μαίρη παντρεύτηκε τον Μακ Ντάρμπι έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πρώτου άνδρα της το 1973. Στα 10 της τη βίασε ο θείος της! Στα 12 την ανάγκαζαν να κοιμάται με άντρες! Σήμερα, μας λέει την ιστορία της!

Η Μαίρη ήταν μόλις 16 ετών όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, έναν γιο, το 1981. Ξανάμεινε έγκυος όταν ο γιος ήταν μόλις τριών μηνών μετά από νέο βιασμό από τον Μακ Ντάρμπι, που ήταν τότε 37 ετών, αλλά απέβαλε. Ο παιδεραστής την ανάγκασε να βάλει το έμβρυο σε μια σακούλα και να το θάψει σ’ ένα χωράφι. Οι βιασμοί και η κακοποίηση συνεχίστηκαν όταν ο Μακ Ντάρμπι μετακόμισε με τη Μαίρη σ’ ένα σπίτι στο Δουβλίνο, όπου την απομόνωσε απ’ τον έξω κόσμο και την υποχρέωσε να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της. Γέννησε την Άσλεϊ το 1983, την Ίζελτ το 1984, ένα αγόρι το 1986 που δόθηκε για υιοθεσία και την Μέγκαν το 1989. Εξετάσεις DNA απέδειξαν ότι ο Μακ Ντάρμπι είναι ο πατέρας.

Το τέλος του δράματος

Σε ηλικία 22 ετών η Μαίρη αποκάλυψε στα παιδιά της το μυστικό της και διέφυγε με τη βοήθεια ενός γείτονα στις ΗΠΑ, αλλά αργότερα επέστρεψε όταν έμαθε ότι οι υπηρεσίες Πρόνοιας είχαν αναλάβει τις κόρες της. Αποτάνθηκε σε ψυχολόγους και αργότερα έγινε κι η ίδια ψυχοθεραπεύτρια, παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά με τον άνδρα της. Έγραψε, μάλιστα, το 2014 ένα βιβλίο για το δράμα της με τον τίτλο «Κανείς Δεν Θα Σε Πιστέψει». Όπως αποκάλυψαν οι κόρες της η Μαίρη είχε καταγγείλει τον παιδεραστή πατριό της στην αστυνομία το 1994. Ο Μακ Ντάρμπι συνελήφθη και ανακρίθηκε, αλλά όπως υποστήριξε «δεν εξέλαβε ποτέ ως κακοποίηση» αυτό που έκανε στην θετή του κόρη. Τελικά δεν του ασκήθηκε ποτέ δίωξη, αφήνοντας τις κόρες του να διερωτώνται μέχρι σήμερα «γιατί;»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share