Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: Έδωσε ναρκωτικά στην ανήλικη αδερφή του και μετά την βίασε!

Το μαρτύριο δεν είχε τέλος!

25 Σεπτεμβρίου 2019 17:07
Σοκαριστικό: Έδωσε ναρκωτικά στην ανήλικη αδερφή του και μετά την βίασε!

Ένας 20χρονος άντρας έδωσε στην 16χρονη αδερφή του ναρκωτικά και μαριχουάνα υψηλής δραστικότητας (γνωστή και ως “dabs”) για να την βιάσει. Σύμφωνα με αναφορές, ο Νόλαν Μπρούντερ την άφησε να καπνίσει μέχρι που δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Δείτε επίσης: Φρίκη και αποτροπιασμός! Πατέρας βίαζε κόρη του! Απέκτησε μαζί της έξι παιδιά! (photos)

Σαν ποινή, ο δικαστής Γουίλιαμ Φόλλετ τιμώρησε τον Μπρούντερ με τρία χρόνια φυλάκιση και αναστολή.

Η ποινή του όμως μειώθηκε τελικά κατά 240 μέρες. Ο δικαστής λέει πως η απόφασή του αφήνει στο ‘στίγμα’ της φυλάκισης και αυτό θα αποτρέψει άλλους ανώμαλους από το να διαπράξουν παρόμοια εγκλήματα.

Ο δικηγόρος Νταλ Τρίγκ όμως λέει πως το μήνυμα που στέλνει αυτή η ποινή είναι πως τέτοιες πράξεις δεν οδηγούν σε βαριές συνέπειες και αυτό δεν είναι κάτι που θέλει η κοινότητα.

Όταν πήρε την απόφαση, ο δικαστής έλαβε υπόψιν πως το θύμα είχε επίγνωση και έβγαλε μόνη της τα ρούχα. Δεν αναγνώρισε όμως πως πριν κάνει χρήση της μαριχουάνας, το κορίτσι είχε αρνηθεί αρκετές φορές στον αδερφό της.

Παρόλο που ο Μπρούντερ ομολόγησε το έγκλημα, ο δικαστής ένιωθε πως δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να τον καταδικάσει.

Η δικηγόρος Aνναμαρίν Παντίλλα είχε προτείνει στον δικαστή 6 χρόνια κάθειρξη γι’αυτό το αδίκημα. Αλλά εκείνος ένιωσε πως ήταν υπερβολική μία τέτοια ποινή.

Το Blue Lives Matter ανέφερε πως το έγκλημα αυτό έγινε πριν ο Μπρόκ Τέρνερ καταδικαστεί με ποινή 3 μηνών επειδή επιτέθηκε σε μία λιπόθυμη γυναίκα στην Καλιφόρνια. Η δικαιοσύνη δεν αποδόθηκε σε καμία από τις δυο περιπτώσεις.

Έβαλε τα παιδιά της για ύπνο και την έδεσε στο κρεβάτι! Αυτό που ακολούθησε θα σοκάρει και τον πιο ψύχραιμο άνθρωπο! (Video)

Η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας σοκάρει! Κανείς μετά από που θα διαβάσει δεν θα είναι ψύχραιμος! Ένας ηθοποιός, που φαίνεται σε βίντεο να απειλεί μία δεμένη γυναίκα, φυλακίστηκε για τον βιασμό μίας φίλης του. Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Η μητέρα μου με εξέδωσε στα 15!» (Video)

Ο Ντέινιντ Μπελμορ 57, επιτέθηκε στην πρώην συνεργάτη του τον Απρίλιο του 2008 καθώς εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της και ενώ τα παιδιά της κοιμόντουσαν στο ακριβώς δίπλα δωμάτιο.

Κρίθηκε ένοχος για βιασμό τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου. Ο ηθοποιός από την Μελβούρνη είχε κάνει επίδειξη των υποκριτικών του δυνατοτήτων όταν έδειξε πόσο απειλητικός μπορεί να γίνει, καθώς σφίγγει τα δόντια του και πνίγει μία γυναίκα που είναι δεμένη.

Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση. Ο Μπελμορ είχε έρθει σε επαφή με το θύμα, αφού έμαθε για τον χωρισμό της. Πήγε στο σπίτι της και ήπιε τόσο ώστε δεν μπορούσε να οδηγήσει μέχρι το σπίτι του και έτσι η γυναίκα του είπε πως μπορούσε να κοιμηθεί στον καναπέ.

Όταν όλοι κοιμήθηκαν, αυτός βρήκε ευκαιρία και μπήκε στο δωμάτιο, της έβγαλε τα ρούχα και την βίασε, ενώ τα παιδιά κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Η επίθεση έχει κάνει το θύμα να υποφέρει από άγχος, υπερ-εγρήγορση και κατάθλιψη. Στο παρελθόν, ο Μπελμορ είχε καταδικαστεί για κλοπή και απάτη.

Φρίκη και αποτροπιασμός! Πατέρας βίαζε κόρη του! Απέκτησε μαζί της έξι παιδιά! (photos)

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί στην Ιρλανδία η υπόθεση ενός πατέρα που βίαζε τη θετή του κόρη από την ηλικία των 12 ετών επί σχεδόν δύο δεκαετίες και απέκτησε μαζί της έξι παιδιά. Σοκ! Ομαδικός βιασμός 13χρονης μέσα σε σχολείο!

Τα τρία από τα παιδιά αυτά, η Άσλεϊ, η Ίζελτ και η Μέγκαν Μάνινγκ συνέκριναν τον πατριό τους, Σον Μακ Ντάρμπι με τον διαβόητο αυστριακό παιδεραστή Γιόζεφ Φριτζλ, που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη σ’ ένα υπόγειο στην Αυστρία επί 24 ολόκληρα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο απέκτησε 24 παιδιά μαζί της. Οι τρεις αδελφές περιέγραψαν πώς ο πατριός τους κρατούσε σκλάβα την τρομοκρατημένη μητέρα τους, Μαίρη, τη βίαζε και την κακοποιούσε. Φρίκη: Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Ο Μακ Ντάρμπι, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και παραδέχθηκε ότι είχε αποκτήσει έξι παιδιά με την θετή κόρη του μεταξύ του 1981 και του 1989, επιμένοντας, ωστόσο, ότι κατά τη γνώμη του δεν είχε κάνει κάτι κακό! Ο παιδεραστής πέθανε πριν από τουλάχιστον δέκα χρόνια χωρίς ποτέ να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Οι κόρες του εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ μέσω της Irish Sun κατά των Αρχών και της Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει τη μητέρα τους, μολονότι είχε ζητήσει πολλές φορές βοήθεια. Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

«Μίλησε στις αρμόδιες υπηρεσίες, μίλησε στην αστυνομία αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτε. Κι εκείνοι που φέρουν την ευθύνη είναι το νομικό σύστημα κι οι υπηρεσίες πρόνοιας», λέει η 35χρονη σήμερα Άσλεϊ. «Είμαι ευτυχής», πρόσθεσε, που «επιτρέπονται πλέον στην Ιρλανδία οι εκτρώσεις ειδικά σε υποθέσεις βιασμών. Η μητέρα μας θα είχε γλιτώσει νωρίτερα, αν είχε αποφασίσει να κάνει έκτρωση».

Ο εφιάλτης του θύματος του παιδεραστή

Η Μαίρη ζούσε τέτοιον εφιάλτη που κοιμόταν διαρκώς μ’ ένα σφυρί κάτω απ’ το μαξιλάρι της ελπίζοντας να εμποδίσει έναν νέο βιασμό της, είπαν οι κόρες της. Ήταν πολύ στοργική μάνα, παρά τον τρόμο που βίωνε, αλλά τα παιδιά της δεν αποκάλεσαν ποτέ «πατέρα» τον παιδεραστή πατριό τους. Η αλκοολική μητέρα της Μαίρη παντρεύτηκε τον Μακ Ντάρμπι έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πρώτου άνδρα της το 1973. Στα 10 της τη βίασε ο θείος της! Στα 12 την ανάγκαζαν να κοιμάται με άντρες! Σήμερα, μας λέει την ιστορία της!

Η Μαίρη ήταν μόλις 16 ετών όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, έναν γιο, το 1981. Ξανάμεινε έγκυος όταν ο γιος ήταν μόλις τριών μηνών μετά από νέο βιασμό από τον Μακ Ντάρμπι, που ήταν τότε 37 ετών, αλλά απέβαλε. Ο παιδεραστής την ανάγκασε να βάλει το έμβρυο σε μια σακούλα και να το θάψει σ’ ένα χωράφι. Οι βιασμοί και η κακοποίηση συνεχίστηκαν όταν ο Μακ Ντάρμπι μετακόμισε με τη Μαίρη σ’ ένα σπίτι στο Δουβλίνο, όπου την απομόνωσε απ’ τον έξω κόσμο και την υποχρέωσε να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της. Γέννησε την Άσλεϊ το 1983, την Ίζελτ το 1984, ένα αγόρι το 1986 που δόθηκε για υιοθεσία και την Μέγκαν το 1989. Εξετάσεις DNA απέδειξαν ότι ο Μακ Ντάρμπι είναι ο πατέρας.

Το τέλος του δράματος

Σε ηλικία 22 ετών η Μαίρη αποκάλυψε στα παιδιά της το μυστικό της και διέφυγε με τη βοήθεια ενός γείτονα στις ΗΠΑ, αλλά αργότερα επέστρεψε όταν έμαθε ότι οι υπηρεσίες Πρόνοιας είχαν αναλάβει τις κόρες της. Αποτάνθηκε σε ψυχολόγους και αργότερα έγινε κι η ίδια ψυχοθεραπεύτρια, παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά με τον άνδρα της. Έγραψε, μάλιστα, το 2014 ένα βιβλίο για το δράμα της με τον τίτλο «Κανείς Δεν Θα Σε Πιστέψει». Όπως αποκάλυψαν οι κόρες της η Μαίρη είχε καταγγείλει τον παιδεραστή πατριό της στην αστυνομία το 1994. Ο Μακ Ντάρμπι συνελήφθη και ανακρίθηκε, αλλά όπως υποστήριξε «δεν εξέλαβε ποτέ ως κακοποίηση» αυτό που έκανε στην θετή του κόρη. Τελικά δεν του ασκήθηκε ποτέ δίωξη, αφήνοντας τις κόρες του να διερωτώνται μέχρι σήμερα «γιατί;».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share