Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ! Ομαδικός βιασμός 13χρονης μέσα σε σχολείο!

Κτηνωδία!

23 Σεπτεμβρίου 2019 11:21
Σοκ! Ομαδικός βιασμός 13χρονης μέσα σε σχολείο!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ισραήλ από τις αποκαλύψεις σχετικά με τον ομαδικό, επαναλαμβανόμενο βιασμό μιας 13χρονης μαθήτριας στο χώρο του σχολείου. Φρίκη: Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Τρεις έφηβοι έχουν συλληφθεί μετά την καταγγελία του κοριτσιού ότι την βίασαν επανειλημμένα στο σχολείο της στο Ισραήλ.

Το θύμα είναι 13 ετών και δήλωσε πως οι δράστες την έδεναν σε ένα από τα υπόγεια καταφύγια του σχολείου στα διαλείμματα για μια περίοδο δέκα ημερών. Κρήτη: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα!

Ο πατέρας της 13χρονης δήλωσε σε ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι πως τέσσερα αγόρια συνολικά βίασαν την κόρη του, καθώς κάθε φορά δύο στέκονταν απέξω και φύλαγαν τσίλιες, ενώ ένας την βίαζε κι ένας τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες! Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

«Δεν ξέρω πώς έγινε μέσα στο σχολείο τέτοιο πράγμα.Λέει ότι την απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν κι εκείνη και τον μικρό της αδερφό και ότι θα μοίραζαν σε όλους το βίντεο», είπε στην ίδια συνέντευξη ο πατέρας.

«Πού είναι οι δάσκαλοι; Πού είναι ο διευθυντής; Το κορίτσι είναι συντετριμμένο. Δεν έχει βγει από το δωμάτιό της από τότε και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει», συμπλήρωσε. Στα 10 της τη βίασε ο θείος της! Στα 12 την ανάγκαζαν να κοιμάται με άντρες! Σήμερα, μας λέει την ιστορία της!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σχολείο στην νότια πόλη Νετιβότ, κοντά στην Γάζα.

Επισημη καταγγελία στην αστυνομία έγινε την Παρασκευή και έκτοτε συνελήφθηδαν τρεις 16χρονοι, εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες. «Δεν την έχει συναντήσει ποτέ και δεν βρισκόταν εκεί που το κορίτσι λέει ότι βιάστηκε», είπε ο δικηγόρος του στον Τύπο.

Σοκ στην Κρήτη: Κατήγγειλε τον συνάδελφό της για βιασμό!

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε στις Αρχές από μια 23χρονη Ελληνίδα ξενοδοχοϋπάλληλο. Φρίκη! 4χρονο κοριτσάκι βιάστηκε σε τουαλέτα εστιατορίου! (photo)

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα, το περιστατικό έγινε σε περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου εργάζονται τόσο η ίδια όσο και ο 35χρονος, επίσης Έλληνας, που κατηγορείται ότι τη βίασε.

Η καταγγελία έγινε χθες και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για την υπόθεση, που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου ενώ δόθηκε εντολή η 23χρονη να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Φρίκη! 4χρονο κοριτσάκι βιάστηκε σε τουαλέτα εστιατορίου! (photo)

Μια φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, όπου ένα 4χρονο κοριτσάκι βιάστηκε στις τουαλέτες εστιατορίου κατά τη διάρκεια σχολική εκδρομής. Σοκ: Δασκάλα έδινε μαριχουάνα και αλκοόλ σε 13χρονο και στη συνέχεια τον βίαζε!

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη ο 37χρονος Τζόσουα Καμπάτρα ο οποίος στη συνέχεια ομολόγησε πως βίασε το τετράχρονο παιδί το οποίο πήγε χωρίς συνοδό στην τουαλέτα.

Το παιδί πήγε στην τουαλέτα και ακολούθησε ο βιαστής, ο οποίος κλείδωσε την πόρτα.

Μετά από πέντε λεπτά, δύο υπάλληλοι ημερήσιας φροντίδας του σχολείου, συνειδητοποίησαν ότι το παιδί έλειπε για κάποια ώρα και χτύπησαν την πόρτα της τουαλέτας. Φρίκη: Αδέρφια βίασαν και στραγγάλισαν εξάχρονη!

Ο δράστης, άνοιξε λέγοντας: «Απλώς έπλενα τα χέρια μου».

Η αστυνομία δήλωσε στο κανάλι ειδήσεων Οklahoma News 4 ότι ο Τζόσουα Καμπάτρα αργότερα ομολόγησε το βιασμό.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μίντγουεστ δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα» στους επιτηρητές. Κρήτη: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα!

«Έκαναν τη δουλειά τους μόλις αντελήφθησαν ότι το κοριτσάκι έλειπε περισσότερο από όσο έπρεπε για ένα παιδί της ηλικίας του».

Το Οklahoma News 4 υποστηρίζει ότι η οικογένεια κατηγορεί τους καθηγητές του σχολείου που επέβλεπαν τα παιδιά ότι υπήρχε ελλιπής εποπτεία εξαρχής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share