Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Οι ομπρελάτοι... Μικραίνει ο Θεός ους βούλεται απωλέσαι» - Καυστικός Λάκης Λαζόπουλος για τη «Νέα Αριστερά» (photo)

«Μεγάλα παιδιά είναι ας κάνουν ό,τι νομίζουν, ό,τι καταλαβαίνουν που λένε οι γονείς»

6 Δεκεμβρίου 2023 14:37
«Οι ομπρελάτοι... Μικραίνει ο Θεός ους βούλεται απωλέσαι» - Καυστικός Λάκης Λαζόπουλος για τη «Νέα Αριστερά» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος την κοινοβουλευτική ομάδα που σχημάτισαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κριτική άσκησε στο podcast του για τους «ομπρελάτους» της ομάδας Χαρίτση-Αχτσιόγλου, «μικραίνει ο Θεός ους βούλεται απωλέσαι. Πρώτα μωραίνει και μετά μικραίνει». Αναρωτιέται, μάλιστα, με ποιους θα πάει η Νέα Αριστερά λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «αν ψηφίζεις ό,τι λέει το ΠΑΣΟΚ θα είσαι σαν ΠΑΣΟΚ».

«Μεγάλα παιδιά είναι ας κάνουν ό,τι νομίζουν, ό,τι καταλαβαίνουν που λένε οι γονείς» καταλήγει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λάκης Λαζόπουλος: «Βάφτισε» την ΚΟ των 11 - «Μπακάλικο ο ΣΥΡΙΖΑ, έφυγαν και δημιουργούν τον ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία» (video)

Πρόταση για όνομα στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος τα «έψαλε» σε Αχτσιόγλου-Χαρίτση που «αποφάσισαν να κάνουν κωμωδία χειμωνιάτικα» αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο τόνισε ότι δεν έχει καμία ιδεολογία.

Λάκης Λαζόπουλος για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα

«Μπακάλικο εχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το αρχηγομάνι. Έφυγαν οι πικραμένοι και δημιουργούν τον ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία, γιατί αυτή η ΚΟ είναι η απόσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάζεται στα κανάλια σαν φοβερή διάσπαση του σύμπαντος, που πρώτοι αυτοί υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν πίσω τις έδρες και δώσαν όρκο τιμής ως αριστεροί. Τώρα κρατάνε τις έδρες αμανάτι και έφτιαξαν την ΚΟ της μιας σεζόν.

Ποιος θα περίμενε σ' αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ να φύγει ο Τσίπρας, να μπει ο Κασσελάκης από το πουθενά και να φύγει η Ομπρέλα. Ψάχνουν να βρουν μια ιδεολογία. Μπορείς να βρείς μια ιδεολογία απέναντι στον Κασσελάκη που δεν έχει καμία;

Θυμηθείτε επίσης: «Άμα θες να φύγεις, φύγε»: Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά με αιχμηρό τρόπο την Έφη Αχτσιόγλου

Αντί να κάτσουν, λέω εγώ μια άποψη, να σεβαστούν την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και να περιμένουν πότε θα βαρεθεί ο Κασσελάκης και θα πάει στο Μαϊάμι, γιατί θα πάει στο Μαϊάμι, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα πάει, το βλέπεις ότι δεν...

Σοβαροί άνθρωποι όπως η Αχτσιόγλου και ο Χαρίτσης αποφάσισαν να κάνουν κωμωδία χειμωνιάτικα, να κάθονται να ψάξουν πώς θα εκφραστούν ιδεολογικά. Πες μου, τι λογική; Τώρα είναι αναγκασμένοι να λένε τα αντίθετα από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, άρα με ποιον θα πάνε;».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share